Maria i-a cucerit pe jurați în prima zi a săptămânii. Concurenta a avut parte de multe steluțe în săptămâna precedentă.

Iată însă că look-urile acesteia i-au adus un start bun și în noua săptămâna a competiției. Mai mult decât atât, aceasta a obținut simbolicul evantai din partea lui Alexandru Abagiu.

Maria i-a cucerit pe jurați în prima zi a săptămânii. Totuși colegele sale de platou nu au fost date pe spate: „Nu îmi plac neapărat piesele”

Diana și Andreea au apreciat styling-ul pe care l-a realizat Maria, însă nu au fost date pe spate de piesele vestimentare pe care aceasta le-a ales.

Diana: „Sincer, eu nu mă prea dau în vânt după puloverul acela al tău, în schimb îmi place că l-ai accesorizat și parcă arată cu totul diferit. Îmi place zona capului și parcă aș fi schimbat geanta.

Aș fi pus ori una puțin mai mare, ori una puțin mai mică.”

Citește și: Iris a clacat în platoul „Bravo, ai stil!” Criticile din mediul online au copleșit-o: „Este foarte frustrant”

Andreea: „Îmi place ideea look-ului tău doar că nu îmi plac neapărat piesele, cel puțin puloverul nu-mi place și nici geanta nu-mi place. Îmi plac pantofii pe care i-ai ales și fusta, pentru că este transparentă.”

Jurații au avut doar cuvinte de laudă față de look-ul Mariei. Alexandru Abagiu nu s-a abținut: „Este din cap până în picioare un look desăvârșit”

Jurații au fost cu adevărat cuceriți de modul în care s-a prezentat Maria. Alexandru Abagiu a fost atât de impresionat de partea de beauty încât i-a acordat evantaiul concurentei.

Alexandru Abagiu: „E un look excepțional.

Mai am anumite elemente care îmi plac la colegele tale însă, în ceea ce te privește, este din cap până în picioare un look desăvârșit. Cred că ești singura care a primit de două săptămâni bravo pentru partea asta de beauty, în doar două săptămâni.”

Maurice Munteanu: „Colegele tale trebuie să fie atente la o chestiune care, din punctul meu de vedere este foarte importantă.

Aici nu ne referim doar la o ținută, ne referim și la o concurentă foarte atentă la detalii. Styling-ul pe care îl propui tu în această seară este strivitor!”

Citește și: Andreea nu a tras lozul câștigător cu outfit-ul ei. Concurenta a primit două steluțe din partea juraților, împreună cu criticile acestora: „Ți-ai făcut singură un deserviciu”

Raluca Bădulescu: „Ești una dintre puținele concurente, și nu vorbesc doar despre sezonul acesta, vorbesc per total, ale cărei apariții le aștept.

Voiam doar să te întreb dacă nu te-ai plictisit așa repede să fii previzibilă, cu ținute foarte bune.”

Maria: „Am ceva pregătit de care nu sunt foarte sigură săptămâna aceasta.”

Raluca Bădulescu: „Nu trebuia să zici. Trebuia să ne lași să ne bucurăm. Mai ai un atu, știi foarte bine să le scoți prin atitudine.”