Maria a venit în ediția concept de vineri, 12 mai 2023, cu o ținută inspirată dintr-un show, pe care a denumit-o „Regina vampirilor”. A fost prima gală pentru noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023, în care s-a prezentat cu o rochie albă, pe care o vărsat vopsea roșie în timpul defilării, pentru a introduce pe toată lumea în povestea ei de „Regină a vampirilor”.

Citește și: Maria a desființat ținuta lui Beatrice. Concurenta nu s-a abținut: „Zici că ești varianta feminină a unui valet”

Constanția: La gât nu aș fi adăugat nimic. Unghiile mi le-aș fi făcut pe roșu sau negru, dar aș fi renunțat și la acel volan din mijloc.

Ce note a primit Maria în prima ei gală Bravo, ai stil 2023: „Mă așteptam la ceva mult mai măreț”

Maria a primit următoarele note din partea juraților în ediția concept din această seară, cu tema „Regi și Regine”: Maurice Munteanu- 5, Raluca Bădulescu- 3, Alexandru Abagiu- 3. Raluca Bădulescu a avut așteptări mult mai mari din partea Mariei, fiind la limita costumării. Maurice Munteanu este de părere că Maria este cea mai bună concurentă din sezonul 8 de până acum. 

Citește și: Maria, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! Și-a lăsat colegele fără cuvinte: „Mă văd câștigătoarea sezonului 8”

Alexandru Abagiu: Pe mine ca zone de referință chiar mă duci în zona Dracula. Astăzi e ceva grotesc, ceva interesant. Nu îmi place că te-ai pătat pe mâini, că ți-ai pătat fața, toate chestiile astea te duc spre costumat, spre personaj. Sunt sigur că nu ți-ai dorit lucrurile astea, presupun că vopseaua era strict pentru rochie și atât.

Raluca Bădulescu: Negru ar fi fost sinistru de previzibil, alb este cu totul altceva. Mi-a plăcut prezentarea, pieptănătura este din film, chiar și accesoriul acesta, cerceii. Pentru seara asta de regine mă așteptam la ceva mult mai măreț, nu știu la ce, Puțin în zona de costum, în zona de Halloween, dar îmi place ce ai făcut.

Maurice Munteanu: Să știi că pe mine nu mă duci în zona de Halloween.

Mie îmi place foarte mult și execuția, arată a haină. Îmi place accesorizarea foarte mult, îmi place filmul în care mă duci. Ținuta este foarte bună, motiv pentru care te și felicit.

Raluca Bădulescu: Eu îți spun sincer că visam mult mai mult din partea ta.

Maurice Munteanu: E până acum cred că cea mai bună concurentă din sezonul 8.