Maria de la Bravo, ai stil 2023 a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a apărut în emisiune îmbrăcată într-o cămașă de forță reinterpretată, dar și cu un corset și o geantă umplute cu pastile. Look-ul ei neașteptat a fost apreciat de concurente, dar și de jurați.

Citește și: Maria a demontat ținuta Constanției. Concurenta nu a reușit să îi impresioneze nici pe jurați: „Nu-mi place nimic”

Maria: M-am certat cu prietenul meu și am avut o ieșire nervoasă. M-au internat și am fugit, dar mi-am luat pastilele cu mine. O colegă de la facultate a făcut aceste piese: corsetul și geanta.

Iris: Ești foarte, foarte frumoasă. Dacă chiar eram interesată de femei, tu ai fi fost genul meu 100%. În mod normal nu mă dau în vânt după materialul ăla pe haine, la pantofi, la plasticul ăla, dar mi se pare că l-ai integrat foarte bine.

Îmi place foarte mult, îmi place efectul creat. Îmi place tot!

Maria de la Bravo, ai stil 2023, încă un look câștigător: „Îmi place nebunia asta”

Look-ul a fost unul câștigător în ochii juraților de la Bravo, ai stil 2023, motiv pentru care Maria a primit trei steluțe! Raluca Bădulescu i-a transmis concurentei că ținuta este, fără discuție, una genială.

Citește și: Maria i-a cucerit pe jurați în prima zi a săptămânii. Tânăra a primit trei steluțe: „Styling-ul pe care îl propui tu este strivitor!”

Raluca Bădulescu: Îmi place cum ai integrat în ținută elementele astea din platic combinate în aceeași ținută cu materiale natural, cum e inul. Ai făcut-o genial. Ținuta este genială, fără discuție. Spune-mi de la ce idee ai pornit.

Maria: Am pornit de la jeans, îmi plac foarte mult și am încercat să găsesc o variantă de a îi purta. Singura soluție a fost să îmi pun un corset și mi-am adus aminte de piesele de la colega mea. Pantofii eram între aceștia și niște crocs albi.

Alexandru Abagiu: Îmi aduc aminte că în gală ai spus că nu ești sigură pe una dintre ținutele pregătite pentru săptămâna aceasta.

Maria: Aveam emoții și cu aceasta, dar mai am una.

Alexandru Abagiu: La nivelul feței totul funcționează. În acest styling nu mai aveai nimic de adăugat. Ca sfat, încearcă variante în care să îți ții tenul mai fresh. Mi-ar plăcea să te văd cu mai mult fond de ten care să strălucească. Îmi place nebunia asta pe care o aduce o cămașă de forță reinterpretată în contextul unui styling.

Maurice Munteanu: Îmi place foarte mult gulerul. Daci ai fi pus crocs albi mi-ar fi plăcut mai puțin, nu ar fi fost cea mai bună tușă. Nu mă omor după geantă, dar după forma ei. Ce ai făcut tu aici în styling și mai cu seamă că ai pus genul ăsta de pantaloni mi se pare foarte mișto.