Maria a demontat ținuta Constanției. Concurenta a mizat pe o combinație formată din mai multe piese vestimentare din piele, atât maro cât și negre.

Tânăra a sperat ca această ținută să îi aducă trei steluțe din partea juraților, însă nu a fost nici pe departe așa cum a sperat concurenta.

Maria a demontat ținuta Constanției. Tânăra i-a zis verde în față: „Ăsta nu e un caz fericit”

De când a intrat în competiția de fashion, Maria nu s-a abținut niciodată atunci când a fost rugată să comenteze ținutele colegelor sale. Iată că și de această dată, aceasta a ales să îi mărturisească Constanției că nu a fost deloc impresionată de modul în care studenta s-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Jurizarea Constanției la „Bravo, ai stil” 2023, întreruptă de Alina! Nu s-a mai putut abține: „Parcă a fost trasă după mașină! ”

„Sunt foarte puține momentele în care îmi place combinația de negru cu maro și acum nu-mi place. Geanta este urâțică foc. Nu-mi place nimic. Ți-am spus anterior că ăsta nu e un caz fericit din punctul meu de vedere. Aș schimba ori rochia, ori restul detaliilor pe care le ai negre”, a spus Maria.

Look-ul Constanției nu i-a adus nici măcar o steluță tinerei: „Părul e puțin murdărel și puțin prins neconform”

Outfit-ul pe care l-a prezentat concurenta nu i-a impresionat deloc pe jurați. Aceștia au punctat toate aspectele care nu au fost pe gustul lor la ținuta tinerei concurente. De asemenea, calificativele pe care le-a primit tânăra au fost pe măsura comentariilor celor trei jurați.

Maurice Munteanu: Ținuta pe care o porți mă trimite direct la o asociere de cuvinte care nu îmi dă pace de ani: Parchetul de pe lângă tribunalul București.

De ce de pe lângă? Acum a venit rândul să zic ținuta de pe lângă concurenta Constanției. Nu știu dacă am fost clar. Eu ador combinația de maro cu negru, dar în niciun caz în compozițiunea aceasta.”

Citește și: Maria a desființat ținuta lui Beatrice. Concurenta nu s-a abținut: „Zici că ești varianta feminină a unui valet”

Raluca Bădulescu: „Trech-ul ar fi foarte actual.

Îl folosești separat, nu e urât. Rochia nu este urâtă, poartă cu alt tip de încălțări. Cizmele astea sunt de om care are de mers mult pe jos. Aș alege sandale cu platformă, dar în niciun caz dres, bocanc, la rochia aceasta.”

Alexandru  Abagiu: „Eu cred că ar fi funcționat rochia asta dacă rochia nu era maro. Culoarea părului nu funcționează în contextul ăsta.

Părul e puțin murdărel și puțin prins neconform. Vreau puțin mai multă ordine.”