Ediția Bravo, ai stil 2023 de joi seara, 11 mai 2023, a început cu un joc interactiv de mimă. Milena a fost concurenta care a spart gheața, iar Constanția a fost nominalizată să ghicească. Milena a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii, după ce a primit să imite un gălbenușul unui ou crud. Maurice Munteanu a intervenit și a ajutat-o pe Constanția să ghicească.

Carina: Milena e cea mai tare ființă.

Nu știu cum s-a putut gândi să se ducă în zona aia cu oul.

Constanția a desființat apariția Milenei în această seară: „A venit la machiaj și păr la fel ca din prima ediție”

Chiar dacă a primit trei steluțe din partea juraților, concurentele de la Bravo, ai stil 2023 nu au fost la fel de impresionate de ținuta Milenei.

Multe dinte fete au fost de părere că Milena s-a îmbrăcat prea simplu pentru emisiune. Constanția a comparat outfit-ul Milenei cu unul de ieșit la terasă. Mai mult decât atât, concurenta este de părere că nu experimentează deloc în zona de beauty.

Citește și: Constanția are suspiciuni în legătură cu Milena. Cele două concurente au avut un schimb aprins de replici în culise: „De ce ai avut styling-uri atât de proaste la început?”

Milena: Fiindcă este foarte scump să plecăm acum în Paris, mergem la varianta low cost la Slobozia. Mergem să mâncăm mici la un picnic ca prietenele, în fața turnului din acea locație.

Diana: Mi se pare că ai o ținută destul de simpluță, cu un top și pantaloni. Ochelarii nu îmi plac deloc cum se asortează.

Aș fi preferat unii rotunzi, să se asorteze cu florile. Aș fi schimbat ce ai la gât, aș fi pus ceva argintiu. Părul nu îmi dă un aer elegant.

Iris: Aș fi făcut altceva cu părul. A fi făcut un coc messy sau un wet look, aș fi pus niște mănuși. Aș fi mers pe un make-up mult mai light, mai luminos. Lanțul de la gât nu îmi place.

Constanția: Milena a venit la machiaj și păr la fel ca din prima ediție până acum, cu părul ondulat, un machiaj normal. A venit basic, nu a sclipit cu nimic, era o ținută de ieșit la terasă.