Constanția are suspiciuni în legătură cu Milena. În ultimele zile jurații au luat-o la întrebări pe Milena cu privire la styling-urile pe care le realizează în acest punct al competiției.

Aceștia nu înțeleg cum s-a produs o schimbare atât de mare din punct de vedere vestimentar în ceea ce privește look-urile pe care le propune tânăra.

Constanția are suspiciuni în legătură cu Milena. Iată ce a mărturisit studenta: „Mi-a spus o prietenă”

Constanția a dezvăluit că a primit anumite informații potrivi cărora Milena nu și-ar realiza de una singură outfit-urile. Pe de altă parte și Milena a mărturisit că a primit aceleași informații despre Constanția.

Constanția: „Mi-a spus o prietenă de UNArte: Fata asta lucrează cu Milena și o ajută.”

Milena: „Și eu primesc același lucru, tot de la UNArte.

Îți arăt și mesajul de la băiatul respectiv, mi-a zis că ai personal shopper. Aveam o prietenă, pe Cristiana, care e anul 2, dar nu am mai vorbit cu ea de trei săptămâni și nici nu m-a ajutat.”

Constanția: „Eu am spus la testimoniale că pentru gală am lucrat cu...”

Milena: „Nu pentru gală.

Mi s-a spus că ai personal shopper non stop. Un băiat de la UNArte, nu știu cine e. Îți arăt mesajul.”

Constanția: „Ok, să-mi arăți. În momentul de ce ești documentată, de ce ai avut styling-uri atât de proaste la început?”

Citește și: Constanția nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Maurice Munteanu a dat verdictul: „Un punct te desparte de ceea ce putem numi costum”

Andreea: „Păi ea poate nu s-a așteptat la un anumit nivel al competiției.”

Milena: „Până la emisiunea asta nu am făcut retururi niciodată și acum am prins gustul la retururi.”

Ilinca Vandici: „Informații ai și tu Constanția.”

Constanția: „Da, nu știu cât de adevărate sunt.

Sunt vorbe auzite, cum că cineva se consultă mai mult și o îmbracă pe Milena. Nu este un stilist, este o studentă care i-a dat acel body din latex.”

Milena: „Este o studentă care este anul 1 la master, este din Constanța și până în emisiune am cunoscut-o și am împrumutat destul de multe piese: fusta cu care am fost în prima gală, un corset.

Am împrumutat mai multe chestii și probabil pentru că am etichetat-o în mai multe poze, de la asta s-a pornit.”

Nici Milena nu își poate explica diferența dintre styling-urile actuale și cele de la începutul competiției: „Sunt foarte haotică”

Milena a încercat să se apere atât în fața suspiciunilor colegelor sale, cât și fața celor pe care le-au ridicat jurații. Aceasta nu a putut să ofere un motiv exact care să explice schimbarea drastică pe care au luat-o ținutele sale. Iată însă că tânăra a mărturisit însă că acest lucru se datorează faptului că viața ei este destul de haotică.

Citește și: Alina a încurcat ținuta, însă a reușit să îi dea gata pe jurați. Concurenta a primit trei steluțe: „Într-un mod cu totul și cu totul surprinzător”

„Pur și simplu de multe ori sunt foarte haotică în viața asta. Eu studiez chestiile, știu să le discut, dar uneori nu le pun în aplicare. Și ținuta din seara asta am luat-o de pe TikTok. Mă inspir de pe rețelele de socializare și din reviste”, a explicat Milena.