Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut o ținută bună în ochii juraților, însă nu și în ochii tuturor concurentelor. Diana i-a transmis colegei sale de platou că nu îi place deloc cum a combinat piesele vestimentare în această seară.

Diana: Iris, zici că ești o mireasă care a fugit de la nuntă și a încercat să se ascundă cumva.

Nu îmi place deloc.

Iris: Ai fi făcut ceva cu una dintre piese?

Diana: Nu îmi place vesta, poate cu fusta aș fi încercat să fac ceva, fusta din denim. Fusta de jos, cea albă, nu îmi place deloc. Mi se pare că nu ți-a ieșit deloc.

Ce ar fi schimbat Maurice Munteanu la ținuta lui Iris: „Nu aveți o caterincă în styling”

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților. Raluca Bădulescu i-a transmis concurentei că este o mare fană a fustelor de tull. Maurice Munteanu a apreciat ținuta lui Iris, însă ar mai fi adăugat un detaliu: staniol argintiu pe dinți. Juratul este de părere că concurentele nu au amuzament în styling.

Citește și: Iris, apariție provocatoare în platoul Bravo, ai stil 2023! Cum a reacționat Beatrice când a văzut-o în culise: „Tu așa intri?!”

Alexandru Abagiu: E ceva ce nu e fresh în look-ul tău. Cred că ai fi putut să faci altecva pe partea de păr și pe partea de make-up. Ochelarii nu îmi plac deloc. Trebuia să ai contrapunctul, ceva dintr-o altă zonă estetică.

Atunci poate mi-ai fi adus încă un element de styling în această poveste care scârțâie.

Alexandru Abagiu: E o chestie personală aici, Iris. Îmi plac fustele astea de tull. Nici nu prea am, dar sufăr că nu prea am, pentru că îmi plac. Prințeseala asta e undeva în inima mea. Asociată în felul ăsta să știi că chiar mi se pare mișto.

Asocierea asta de denim, fusta asta albă din tull, geanta argintie, din partea mea alcătuiesc un look destul de civilizat și curățel. Nu te-am mai văzut de mult așa păpușică. Îmi place!

Maurice Munteanu: Nu îmi displace look-ul. Ai intuit bine această coafură. Aș fi împins un pic situația asta, m-aș fi dus în amuzament. Nu aveți o caterincă în styling, trebuie să aveți și caterincă, moda fără umor nu mai e modă.

Eu mi-aș fi îmbrăcat dinții în staniol argintiu, mi s-ar fi plăcut un element funny. Sigur că nu pleci așa, dar ar fi fost o caterincă.