Iris și-a surprins colegele cu apariția din ediția de luni seara de la Bravo, ai stil 2023. Ea a ales să își lase picioarele la vedere printr-un body negru, pe care l-a accesorizat cu o geacă de tip biker, dresuri, și tocuri. Beatrice a dezvăluit că a avut un șoc atunci când a văzut-o în culise, însă nu deoarece i se pare un look vulgar.

Beatrice: Am suferit un șoc în culise. S-a îmbrăcat și a venit lângă mine. Mă uit la ea și zic: „Iris, tu așa intri?!”

Citește și: Iris, în aceeași situație precum colegele sale. Și tânăra s-a trezit cu urmăritori falși pe contul de Instagram: „Se repetă”

Iris: Am întrebat-o dacă i se pare indecent și mi-a zis că nu.

Beatrice: Atitudinea și personalitatea ei cumva reușesc să pun în valoarea ținuta ei fără a părea vulgar. Îmi place foarte mult jacheta. Eu aș fi pus o borsetă din piele, tot în mână aș fi ținut-o. Nu știu ce să zic despre pantofi. Nu îi văd neapărat potriviți. Glezna ta este foarte subțire și nu te dezavantajează, dar probabil aș fi ales o pereche de saboți, ceva mai masic cu platformă.

Ținuta provocatoare a lui Iris a primit doar două steluțe: „E un look diferit față de ce ai propus până acum”

Iris a primit două steluțe în ediția de luni seara, 8 mai 2023. Maurice Munteanu i-a transmis concurentei că a reușit să creeze un look omogen. Alexandru Abagiu a păcălit-o pe Iris, căreia i-a dat de înțeles că nu îi place ținuta.

Raluca Bădulescu nu i-a oferit steluță concurentei, asta din cauza modului în care ținuta s-a combinat din punct de vedere cromatic.

Maurice Munteanu: Este una dintre puținele situații când povestea se potrivește cu ținuta. S-a reușit un styling omogen. Jacheta nu este cea mai frumoasă, dar ai reușit să le pui în așa fel încât toate sunt aliniate. Îți vine foarte bine, să știi!

Citește și: Raluca Bădulescu așteaptă ținute mai bune din partea lui Iris! Câte steluțe a primit concurenta de la Bravo, ai stil 2023: „Este un look pe care l-am mai văzut”

Alexandru Abagiu: Pantofii nu îmi plac, dresurile sunt ieftine, body-ul este oribil. Jacheta nu îmi place deloc, cerceii sunt grotești în contextul ăsta, părul nu funcționează deloc, machiajul este prea strident și vulgar.

Bravo, ai stil!

Iris: Ce se înțeleg de aici? E un cumul de nebuloase care creează o imagine frumoasă sau e ironic?

Alexandru Abagiu: Ți se pare ironic?

Iris: O să descifrez eu.

Raluca Bădulescu: Îmi place foarte mult părul. Ești foarte provocatoare, Iris. E un look diferit față de ce ai propus până acum. Mie realmente nu îmi place jacheta. E prea mare contradicția între culoarea părului tău și culorile jachetei. Aș fi folosit o perucă sau o jachetă neagră simplă.