Iris a primit steluțe pe linie. Tânăra a pășit încrezătoare în platoul emisiunii de fashion. Tânăra a decis să meargă la o persoană specializată, pentru a controla impulsivitatea. 

Iris a primit steluțe pe linie. Outfit-ul ei a atras atenția Constanției: „Ai tot venit cu look-uri din latex”

Iris a ales să poarte o pereche de cizme din latex în completarea ținutei sale.

Acest lucru a atras atenția Constanției, care a ținut să îi comunice și lui Iris aspectul pe care l-a observat.

Constanția: „Când te-am văzut cu cizmele din latex în culise m-am gândit că în urmă cu o săptămână, două, ai tot venit cu look-uri din latex. Și ți-a spus Alex să nu mai vi în latex.”

Iris: „Nu. Mi-a spus Alex să nu mai port botinele alea.”

Citește și: Raluca Bădulescu nu s-a abținut când a văzut urechile lui Iris. Jurata s-a ridicat de la masă: „Eu nu vreau să jurizez”

Constanția: „Eu am fost întrebată la testimoniale dacă Iris o să mai vină în latex. Și eu am zis că sunt sigură că Iris o să mai vină cu o cizmă, o agrafă, o curea din latex.

De asta m-am legat. Ținuta îmi place, ai făcut o treabă bună. Îmi place foarte mult fusta.”

Jurații au fost impresionați de outfit-ul lui Iris: „Un look foarte modern”

Jurații au fost foarte plăcut surprinși de outfit-ul pe care l-a conturat tânăra. Mai mult decât atât, Maurice Munteanu a fost cel i-a acordat instant calificativul concurentei, ceea ce a întărit spusele celorlalți specialiști.

Și Raluca Bădulescu a ținut să îi atragă atenția lui Iris că nu are de ce să fie nesigură cu privire la ținuta sa, pentru că piesele alese au fost foarte potrivite.

Alexandru Abagiu: „Un look foarte modern și extrem de bine desenat. Bravo!”

Citește și: Carina s-a inspirat de la Andreea?! Cele două concurente au avut un adevărat schimb de replici în platou: „Nu reprezintă nimic pentru mine”

Raluca Bădulescu: „Există ținute pe care le porți de care ai îndoieli. Ținuta este foarte bună. Și eu eram sigură că te vei întoarce la latex.”

Maurice Munteanu: „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu: „Cel mai rapid calificativ din istoria omenirii.”

Astfel, Iris a obținut trei steluțe din partea juraților, care nu au avut nimic de comentat cu privire la outfit-ul concurentei.