Bella Santiago trece prin momente de neuitat! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil își unește astăzi destinele cu iubitul ei, Ionuț Grigore. Mireasa a ajuns la biserica unde are loc cununia religioasă, care a fost decorată cu multe flori albe. Celebra cântăreață este extrem de emoționantă, așa cum chiar ea a declarat înainte de marele eveniment.

Vedeta i-a pregătit o surpriză extrem de emoționantă viitorului ei soț.

După ce va ajunge la biserică, ea va cânta live o piesă pe care a compus-o special pentru el. Bella Santiago a declarat că melodia pe care o va interpreta urmează să fie lansată după nunta lor. 

„Am multe, multe emoții. Nu mai pot aștepta. Abia aștept! Mai avem puțin și ajungem la biserică. Abia aștept să cânt. O să cânt live la biserică pentru soțul eu.

Am compus o melodie special pentru el, pe care o să o lansez după nunta noastră, iar videoclipul o să fie de la nunta noastră. De fiecare dată când îmi scrie o scrisoare eu plâng, iar acum îmi iau revanșa. Eu sper să nu plâng la biserică. Dacă mă uit la el și plânge o să plâng și eu. O să mă concentrez pe ce am să cânt pentru el”
,
a declarat Bella Santiago, pentru Știrile Kanal D.

Bella Santiago, primele imagini în rochia de miresă!

Primele imagini cu Bella Santiago în rochia de mireasă au ajuns deja pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a ales două rochii pentru această zi specială. Prima dintre ele este o rochie de tip prințesă, care are peste 5.000

de perle cusute. Voalul are o lungime de trei metri, iar trena are o lungime de patru metri. A doua rochie este de tip sirenă, pe care vedeta a ales-o special pentru seară, când va petrece alături de invitați.

După ce și-a făcut apariția în biserică, invitații au fost extrem de emoționați. Bella Santiago a început să cânte piesa pe care a compus-o special pentru soțul ei, iar lacrimile au început deja să curgă pe fețele invitaților. 



Bella Santiago și Ionuț Grigore au decis să respecte tradiția, motiv pentru care viitorul soț nu știe ce rochie a ales. Nici artista nu a știu ce costum a ales iubitul ei pentru ziua cea mare. Ei au decis să aibă încredere unul în altul și să nu strice misterul evenimentului.

Imediat după ceremonia religioasă, Bella Santiago și soțul ei vor merge la local, acolo unde vor petrece până dimineața alături de cei dragi.

Se anunță a fi o petrecere spectaculoasă, cu aproximativ 300 de invitați.