Sensy vrea să devină mamă pentru a doua oară? Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se bucură din plin de viață. Influencerița se pregătește să devină mamă și este cât se poate de fericită. Vedeta a vorbit despre sarcină, dar și dacă își mai dorește sau nu copii în viitor.

Sensy vrea să devină mamă pentru a doua oară? Vedeta nu s-a sfiit: „Este tot ce vreau!”

Sensy a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta nu s-a sfiit și a declarat că este foarte fericită în acest moment și că se simte cu adevărat împlinită.

În ceea ce privește viitorul, aceasta nu își dorește încă un copil, însă a mărturisit că nu ar recurge la o întrerupere de sarcină dacă ar fi să rămână din nou gravidă.

Citește și: Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Iris i-a spus verde în față noii concurente: „Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice”

„Eu, oricum, un singur copil îmi doresc. Acum, ce vrea Dumnezeu. Eu îmi doresc un singur copil. Dacă o să se întâmple printr-o minune sau ceva de genul, nu o să fac întrerupere de sarcină la vârsta mea.

Tinerii au început să facă copii mai devreme, pe la 20 de ani. Dar nu mă gândesc! Vreau să nasc, mi-am dorit copil de mult timp, este băiat, este tot ce vreau! Al doilea copil nu îl mai vreau, nu mă văd momentan”, a spus Sensy, pentru ego.ro.

Sensy, mărturisiri despre naștere. Vedeta vrea să își aducă copilul pe lume într-un spital de stat: „O să fiu relaxată”

Influencerița a mărturisit că nu este foarte stresată în privința nașterii. Aceasta spune că va naște într-un spital de stat și că își dorește să își aducă micuțul pe lume pe cale naturală, însă nu exclude nici varianta de a naște prin cezariană.

Citește și: Maurice Munteanu, acid cu privire la outfitul uneia dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”: „Îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus!”

„Am vorbit deja cu doctorul, i-am spus că aș vrea să încerc natural. Dacă se poate bine, dacă nu se poate, iarăși bine. Nu țin morțiș să nasc natural sau prin cezariană, cum vrea bebe sau cum vrea Dumnezeu. Sunt dispusă să încerc, nu îmi este frică nici de durere, dar nici de tăietură. Sunt femei care au născut simplu, natural. O să fiu relaxată. După ce mă întorc din vacanță, vreau să mă apuc de niște exerciții speciale pentru nașterea naturală, poate mă ajută, eu fiind mică în bazin.

Mi-aș dori și în apă, dar în București nu există, medicul meu nu face asta. O să nasc la stat”, a mai spus Sensy, pentru sursa citată.