Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Aza a intrat în competiție cu o zi în urmă, atunci când a ales să prezinte un look foarte relaxat, care nu a fost însă pe placul celorlalte competitoare.

Nici jurații nu au fost dați pe spate așa că tânăra a decis să schimbe macazul și a abordat un look dintr-o zonă stilistică complet diferită.

Ținuta prezentată de Aza a trezit suspiciuni. Maria a fost încântată, însă Iris crede că e altceva la mijloc: „E o schimbare majoră”

Maria a comentat look-ul Azei. Tânăra a fost plăcut surprinsă de outfitul competitoarei sale, însă Iris a luat-o la întrebări pe nou venită pentru că, în opinia sa, aceasta nu are prea multe capacități stilistice, așa cum a spus în cadrul testimonialului.

Maria: „Îmi place ținuta ta, îmi place și ideea de ziar. Se vede că ți-ai completat ținuta cu puțină recuzită. Sunt curioasă de ce ai ales auriu în loc de argintiu.”

Aza: „Am zis că este gri costumul și am vrut să iasă o culoare în evidență.”

Citește și: Ținuta cu care Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a dat greș! Nu se aștepta ca jurații să fie atât de nemulțumiți: „Mi se pare că nu asculți”

Maria: „Față de ieri nu se compară. E o schimbare majoră, are o ținută foarte bună în seara aceasta.”

Iris: „Nu mi se pare că este o ținută revoluționară, dar nu mi se pare că o persoană care a făcut ținuta de ieri poate să facă de azi pe mâine o ținută care îi stă bine, o avantajează, mi se pare o discrepanță foarte mare.(...)

Cineva care vine cu cei mai urâți pantaloni, care nu ar trebui să existe în garderoba cuiva... Nu mi se pare că este o fată care are capacități stilistice.”

Jasmine: „Cred că s-a sfătuit cu oameni.”

Aza: „Cred că toată lumea de aici se sfătuiește.”

Aza a primit o singură steluță din partea juraților: „Geanta este nenorocire”

Accesorizarea nu a fost deloc una potrivită, așa cum au spus jurații în timp ce au comentat look-ul acesteia. În final, tânăra a primit o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu.

Alexandru Abagiu: „Cred că accesorizarea este puțin greșită. E foarte mult auriu la gât, te înghite povestea asta. Ar fi funcționat niște accesorii foarte subțiri.”

Citește și: Sora lui Theo Rose, prima reacție după ce vedeta a devenit mamă! Raluca Diaconu copleșită de emoții: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire!”

Raluca Bădulescu: „Nu cu tipologia asta de maiou. Topul ăsta nu-ți face o favoare. Și eu suspectez... cineva care își cumpără jeanșii ăia vine a doua zi cu sacoul ăsta. Accesorizarea este greșită complet, geanta este nenorocire. Griul ăsta cerea cristale, lumină.”

Maurice Munteanu: „Topul ar fi trebuit să aibă bretelele topului pe care îl poartă Jasmine. Aia e o geantă pe care și-o ia o cetățeană care lucrează la o bancă. Este foarte frumos sacoul, îți vine foarte bine griul.”