Andreea, copleșită de emoții. Andreea a prezentat un look ușor provocator în această seară. Chiar dacă tânăra și-a dat silința, aceasta nu a reușit să obțină nici măcar o steluță.

Jurații nu au fost deloc încântați de felul în care s-a prezentat aspiranta la marele premiu „Bravo, ai stil!” 2023, iar calificativele au fost pe măsură.

Andreea, copleșită de emoții. Jasmine, dubii cu privire la inspirația pe care a avut-o competitoarea sa pentru ținuta din această seară: „Sunt curioasă”

Jasmine și Rebecca au comentat look-ul din această seară al Andreei. În timp ce Jasmine a vrut să afle care a fost sursa de inspirație de la care a pornit competitoarea sa atunci când a realizat look-ul, Rebecca a luat-o puțin la rost pe Andreea pentru că aceasta a considerat că nu accesorizează corespunzător ținutele pe care le-a prezentat pe parcursul timpului în platou.

Jasmine: „Îmi place ce ai ales să porți astăzi.

Sunt curioasă de unde este inspirația.”

Andreea: „Te referi la ce ai purtat tu ieri? Pantalonii sunt asemănători dar nu m-am inspirat, sunt deja pregătite ținutele.”

Citește și: „Mă consider cea mai bună” Maria, ținută impecabilă la Bravo, ai stil 2023! Ce părere are despre celelalte concurente

Jasmine: „Îmi place cum ți-ai făcut părul, îmi place ideea asta de waves de sirenă, îmi place make-up-ul, e curat.

Îmi place și ce porți în picioare și chiar îmi place detaliul cu acele buze pe abdomen.”

Rebecca: „De data asta îmi place mai mult, se vede mai mult interes. Am așteptat să vii cu accesorii mai multe. Tu pui haine pe tine dar accesorii nu prea ai. Să încerci să ieși din zona asta de confort a ta, fără accesorii.”

Jurizarea i-a adus lacrimi în ochi Andreei. Tânăra nu a primit steluțe în această seară: „Este prea simplu”

Jurații au considerat că ținuta Andreei din această seară nu a fost una potrivită, în special pentru că, în opinia lor, aceasta nu a accesorizat așa cum ar fi trebuit outfitul.

Maurice Munteanu: „Ești o concurentă care nu accesorizează aproape niciodată, respectiv nu duce ideea de styling, pentru că acesta este rolul competiției și trebuie să vedem în competiție

și accesorii. Ai purtat doar coliere foarte fine. Trecem peste asta. Asocierea dintre papuci și ciorapi este flagrantă. Acest tip de papuci nu se poartă niciodată cu ciorapi.”

Citește și: Ioana i-a emoționat pe jurații de la Bravo, ai stil 2023! Alexandru Abagiu a început să tremure: „Pur și simplu mi s-a ridicat părul pe mine”

Raluca Bădulescu: „Era un colier scump, era de diamante, dar era un colier fin.”

Alexandru Abagiu: „Șapca asta, părul ăsta, dacă am fi avut un breton fals adăugat deja era un element în plus. Mi-ar fi plăcut să te văd în zona mai sălbatică. Machiajul este natural, dar este prea simplu. Puteai să adaugi ceva la șapcă.”

Jurizarea a emoționat-o foarte tare pe Andreea care, după ce s-a încheiat, a fost la un pas de a izbucnii în lacrimi, chiar în momentul în care li se adresa telespectatorilor.

„Nu vreau să fac asta, aștept să îmi treacă”, a spus concurenta în timp ce încerca să se liniștească.