Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere cu Iris și Georgiana și-au format o alianță pentru a scoate concurente din emisiune, iar ea este ținta lor principală. Ea a mărturisit că prietenia lor este superficială și că dau dovadă prin nominalizările lor că și-au format o strategie. 

Ilinca Vandici: Andreea, ai spus că Georgiana și iris au o prietenie superficială și că s-au aliat împotriva ta.

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil a primit trei steluțe din partea juraților! Ce i-a reproșat Alexandru Abagiu: „Vulgarizează puțin ținuta”

Andreea: Am făcut o comparație între prietenia lor și a fetelor acre au plecat. Iris, Georgiana de exemplu, al momentul ăla era și Carina. Nu au avut motiv stilistic să mă nominalizeze. Ele dau dovadă că au o alianță în care vor să atace până scot o concurentă.

Nu au o prietenie de fațadă, pur și simplu superficială. Am considerat că nominalizările au fost mai mult dintr-o strategie pentru a mă scoate afară. Au făcut o strategie pentru a mă elimina. Consider că nu a fost dintr-o prietenie adevărată a lor.

Georgiana: E o poveste puțin veche, pe care o aducem la suprafață. A fost un moment în care eu am spus că am votat-o pe Constanția pentru a nu pleca Carina.

Andreea: Am pus în context situația. Nu m-am trezit să spun că sunteți false.

Iris, despre acuzațiile aduse de Andreea: „Își dă prea multă importanță” 

Georgiana și Iris au negat acuzațiile aduse de Andreea în platou. Iris de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că Andreea își dă prea multă importanță cu acest subiect, iar părerea ei nu este susținută de argumente solide.  

Citește și: Andreea, look de două steluțe în această seară. Jurații nu au căzut de acord: „Este atroce”

Ilinca Vandici: Iris, tu ești de acord cu Georgiana?

Iris: Da, sunt în totalitate de acord. În acest context mi se pare că Andreea își dă prea multă importanță.

Ea nu era pe tema galei, iar Georgiana era mult pe tema galei și mie îmi plăcea zona pe care a abordat-o.

Georgiana: Este ok dacă ea nominalizează, nu își dorește să plece respectiva acasă, o face pentru că trebuie. Când noi o facem pentru că trebuie este o alianță, este o strategie, este ceva nefast.

Andreea: Nu are nicio legătură.

De fiecare dată când mi-am susținut părerea s-a înțeles exact ce am vrut să spun. Nu mi-e frică că nu s-ar înțelege ceea ce aș vrea să transmit.

Alexandra: E foarte relaxată, pentru că știe că e susținută de acasă și că nu va fi taxată.

Andreea: Eu mă consider foarte respectuoasă. Dacă am supărat pe cineva, îmi cer scuze. Ele consideră că eu nu gândesc, că nu îmi dau seama?