Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a avut o ținută câștigătoare în ochii juraților, chiar dacă același lucru nu se poate spune și despre celelalte concurente. Fetele i-au transmis că le-ar fi plăcut mai mult ținuta dacă ar fi folosit un alt top. 

Andreea: Îmi place ținuta, însă mi-ar fi plăcut dacă ți-ai fi pus un tricou scurt alb, dar nu acest top.

Citește și: Georgiana, pregătită pentru divorț în Vegas. Jurații nu s-au abținut: „Mă amuză direcția în care ai mers”

Iris: Mi-ar fi plăcut ca pantalonul cargo să fie mult mai lung.

Georgiana: O mărime mai mare era mai ok, dar nu venea bine sus. Fac acest compromis cu lungimea, care nu e întotdeauna ideală.

Iris: Ținuta e cumva stinsă, ai trei nuanțe pe tine. Aș fi ales un top scurt.

Ce l-a deranjat pe Alexandru Abagiu la ținuta Georgianei, chiar dacă a primit trei steluțe: „Nu funcționează și vulgarizează” 

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au oferit comentarii total opuse așteptărilor celorlalte concurente.

Chiar dacă ele au criticat topul purtat de Georgiana, Maurice Munteanu i-a transmis că dacă l-ar fi schimbat, atunci ținuta nu i-ar fi plăcut. Alexandru Abagiu a fost singurul care i-a criticat ținuta, chiar dacă i-a oferit Bravo, ai stil. Juratul i-a recomandat că nu i-a plăcut modul în care a ales să își contureze buzele. 

Maurice Munteanu: Mie îmi place foarte mult ce ai fi făcut în seara asta.

Dacă ți-ai fi pus un top scurt nu mi-ar fi plăcut. Pentru că există aceste volume, dacă nu ai fi avut topul potrivit, ai fi greșit-o. Mie îmi place cu acest top alb, îi dă ceva! Pantoful este bine ales, geanta este urâtă, dar ai integrat-o bine în această ținută.

Citește și: Georgiana, look de trei steluțe în această seară. Concurenta a fost pe placul juraților: „Aș vrea să văd mai multe fete așa ca tine”

Alexandru Abagiu: Te vrei puțin cool cu ținuta asta. Gura nu îmi place. Dacă ochii nu se văd e foarte important să îmi placă gura. E ciudat pentru că nu funcționează și vulgarizează puțin ținuta. Părul ăsta nu mă încântă foarte tare, în rest îmi place diagonala care se creează cu acest top. Te-am observat pe scaun, ai tot făcut schimb de genți cu Iris.

Raluca Bădulescu: În styling-ul potrivit, gențile urâțele nu deranjează.