Georgiana este ultima concurentă care a intrat în competiția Bravo, ai stil 2023. Tânăra a mărturisit că a observat deja anumite grupulețe care s-au format în emisiune. Concurenta a enumerat care sunt fetele de care s-a apropiat cel mai mult până în acest moment. 

Citește și: Greșeala stilistică care a costat-o pe Georgiana o steluță! Ce a lipsit din ținuta concurentei de la Bravo, ai stil 2023: „Ce caută pantofii ăia?”

Ilinca Vandici: Pare că ai anticipat cumva cu povestea ce urmează să discutăm. Georgiana, ești proaspăt sosită în competiție și cred că poți fi directă, sinceră și imparțială atunci când vei răspunde la această întrebare. Există tabere în această competiție?

Georgiana: Există un grup format din Iris, Carina, Beatrice, eu, poate Maria, încă nu s-a precis și Andreea, Constanția, Milena.

Discuțiile dintre cele două grupuri acre s-au format la Bravo, ai stil 2023 au început încă din culise, unde Georgiana a mărturisit care sunt fetele cu care rezonează cel mai bine și care au ajutat-o cel mai mult.

Iris: Da, astea erau de dinainte. E evident, eu cu Carina șerpii și Milena, Constanția și Andreea, care au legat o prietenie și își au spatele în orice context.

Eu tind să cred că Georgiana e deocamdată imparțială.

Georgiana: Eu am simțit în contextul Beatrice- Iris- Andreea, am simțit că Iris a rămas cumva singură. De când am intrat m-am împrietenit în zona asta, ele m-au ajutat foarte mult. Mă refer la Iris, Carina și Beatrice. Ele mi-au explicat foarte multe. Am vorbit cu toate fetele la fel. N-a fost o tabără aleasă, pur și simplu ele au fost mai apropiate de mine și au empatizat că sunt fata nouă.

Georgiana, părere sinceră despre prietenia dintre Andreea, Milena și Constanția: „Ele trei sunt un pic mai unite”

Georgiana și-a spus părerea sinceră despre prietenia dintre Andreea, Milena și Constanția. Chiar dacă a vorbit în egală măsură cu toate concurentele, ea este de părere că cele trei și-au format deja o legătură mai strânsă și nu mai acceptă „membri” noi în grupul lor.

Ilinca Vandici: Maria, tu în ce tabără te încadrezi?

Maria: Ca și conexiune am mai mult cu Iris, Carina, Beatrice și Georgiana. Am discutat cu toate, dar cu ele am mai multe lucruri în comun.

Ilinca Vandici: Georgiana, de ce crezi tu că nimeni nu poată să pătrundă în trio-ul Andreea, Constanția Și Milena?

Citește și: Prima gală a Georgianei la „Bravo, ai stil!” 2023 a trimis-o în Cuba. Tânăra a ales un look foarte colorat: „Ce ai văzut tu glam?”

Andreea: Dar își doresc?

Carina: Nimeni nu își dorește.

Georgiana: Asta nu pot răspunde, nu știu ce gândesc fetele, dar văd că ele sunt un grup compact. Cumva nu mai lasă loc de membri noi.

Constanția: Georgiana, noi toate am vorbit cu tine.

Georgiana: Eu nici măcar o clipă nu am spus că voi nu ați vorbit. Fetele au fost toate amabile cu mine, absolut toate. Eu am văzut că ele au un grupuleț al lor un pic mai omogene. Ele trei sunt un pic mai unite și nici nu dau impresia că ar avea nevoie de membri noi sau că s-ar lipi de alte fete.

Andreea: Suntem prietene aici și în afară, pur și simplu ne-am apropiat. Nu este o tabără.

Ilinca Vandici: Voi vă doriți pe altcineva în grupul vostru de prietene?

Andreea: Noi suntem deschise.

Georgiana: Mi se pare această lipsă de asumare.

Constanția: Nu cred în treaba asta cu tabere. Suntem doar fete care se înțeleg mai bine unele cu celelalte. Nu e nicio confruntare între aceste două tabere.