Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a ajuns la a treia ei apariție în competiție, iar colegele și jurații încep să fie din ce în ce mai direcți cu ea. În ediția de miercuri, 17 mai 2023, noua concurentă din sezonul 8 a venit îmbrăcată într-o rochie ală, care a primit doar complimente, însă accesorizarea a lăsat de dorit.

Citește și: Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților, însă cu o condiție: „Până mâine te organizezi”

Iris: Îmi place foarte mult pielea ta în alb. Mi se pare că ai o claviculă sexy. Nu îmi place geanta cu rochia, sandalele nu îmi plac absolut deloc.

Beatrice: Mi-a plăcut rochia Georgianei, îi venea foarte bine, dar accesorizarea lăsa de dorit. Mie mi-au plăcut perlele, aș fi ales alte încălțări și aș fi pus o geantă mai finuță pentru a susține această finețe susținută de perle, care sunt ale mele.

Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță: „Ce ne facem cu accesorizarea?”

Georgiana a primit o singură steluță în a treia ei apariție la Bravo, ai stil 2023. Alexandru Abagiu a fost cel care i-a oferit calificativul concurentei. Chiar dacă a ales să poarte o rochie frumoasă, care iese în evidență, problema a fost accesorizarea.

Citește și: Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look apreciat de jurați, însă geanta i-a luat prin surprindere: „Este atroce!”

Alexandru Abagiu: E primul outfit în care te văd și mi se pare că funcționează cu culoarea pielii tale și cu tatuajele tale. Când ai tatuaje atât de vizibile în zona decolteului sunt foarte puține rochii feminine pe care le poți purta, iar asta e una dintre ele.

În materie de beauty ești într-o zonă foarte safe. Îmi e clar că ești abia în a treia zi în show-ul ăsta, însă avem nevoie de diferite fațete în care să te vedem. Îmi place lungimea rochiei în care te văd.

Maurice Munteanu: Aspectul pozitiv în toată această situație e că rochia îți vine super. Culoarea s-a spus deja, dar rochia ca model ar e lungimea potrivită, dar ce ne facem cu accesorizarea? Când avem o singură piesă principală, accesoriile devin și mai importante decât într-o ținută care e

compusă din mai multe elemente. Sandalele nu se potrivesc oricum cu geanta, geanta nu se potrivește cu perlele. Când aveți rochii lungi, cea mai bună variantă pe care o puteți face este să aveți fie flat în picioare sau platforme.

Raluca Bădulescu: Perlele în principiu nu ar avea legătură cu rochia asta. Și ei îmi place sugestia cu flats, geanta ar fi potrivită doar dacă ai duce-o în direcția de plajă.

Astea sunt detalii foarte mici. Rochia fiind atât de frumoasă, noi ne străduim să îi găsim soluții potrivite, pentru că rochia este superbă. În rest, toată accesorizarea de lângă rochie e destul de greșită.