Carina de la Bravo, ai stil 2023 a intervenit în timp ce Constanția comenta ținuta Dianei. Concurenta s-a arătat deranjată de faptul că Diana a fost foarte criticată de colega ei de platou, care a avut o atitudine de jurat. Constanția a întrebat-o pe Diana cum și-ar critica singură ținuta.

Constanția: Tu cum ți-ai critica ținuta?

Carina: Dar tu ești vreun jurat, Constanția? Pe bune acum!

Citește și: Beatrice, surprinsă plăcut de ținuta Carinei. Totuși, tânăra nu a primit steluțe: „Cine ți-a îndesat oala aia pe cap?”

Constanția: Vreau să văd părerea ta. Eu nu vreau să îmi zic părerea, vreau să văd ce zice concurenta despre ținută, poate mă convinge să îmi schimb părerea. Voiam să văd ce părere are despre ținuta ei, dacă îi place, dacă ar fi schimbat ceva.

Diana: Mie mi-a plăcut, nu înțeleg ce nu îți place.

Constanția: Mi-ar fi plăcut ca topul de pe dedesubt să fie din același material ca sacoul. Îmi place cromatica foarte mult, înțeleg că ai vrut să combini acea pălărie din mileu cu geanta. Nu știu ce să zic de saboți, aș fi mers pe o culoarea mai mată.

Aș fi renunțat la ochelari, lucesc prea tare.

Diana: Mie mi se pare că tocmai ochelarii dau cea mai interesantă senzație la acest look.

Constanția: Ți se pare!

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au dezvăluit că Constanția a declarat în culise că vrea să nu mai fie blândă cu colegele ei.

Carina: Constanției i s-a părut că a fost prea blândă și acum s-a gândit să se lanseze.

Iris: Ai spus în culise. A avut conștientizarea că ar trebui să fie mai din topor așa.

Constanția, mesaj dur pentru Diana: „Trebuie să ne ții pasul dacă vrei să mai stai printre noi”

Diana a primit o singură steluță, din partea lui Maurice Munteanu. Juratul este de părere că a fost cea mai coerentă ținută propusă de concurentă de la venirea ei în competiție. La testimoniale, Constanția a mărturisit că așteaptă ținute mai bune din partea Dianei, dacă își dorește să mai rămână în competiție.

Beatrice: Mi se pare că pentru o emisiune de modă este nevoie de puțin mai mult styling.

Constanția: N-am înțeles ce a fost asortarea asta de mileu și geantă. Diana, vreau mai mult de la tine și arată-ne că poți. În competiția asta, noi toate suntem la un nivel și trebuie să ne ții pasul dacă vrei să mai stai printre noi.