Diana de la Bravo, ai stil 2023 a stârnit hohote de râs din partea juraților și a concurentelor în ediția de joi seara, 2023. Beatrice și-a spus părerea despre ținuta colegei sale, căreia i-a spus direct că nu îi place nicio piesă vestimentară. Diana și-a apărat ținuta și a mărturisit că nu ar fi schimbat nimic din outfit.

Beatrice: Din păcate nu îmi place nimic.

Mă deranjează foarte tare vizual că nu ți-ai lipit aceste buline care pică. Și cu fusta și ciocatele poate s-ar fi putut face ceva. Poate aș fi ales altceva în partea de sus, nu denim.

Citește și: Diana a răbufnit la adresa Constanției. Cele două concurente au avut un schimb dur de replici în platoul „Bravo, ai stil!”: „Nu știu de ce comentezi de fiecare dată”

Diana: Mie îmi place la nebunie cum se vede. N-aș fi pus nicio cămașă.

Beatrice: Ție îți plac piesele astea împreună? Explică-mi cum le-ai ales.

Diana: Dacă nu îmi plăceau nu le purtam. Al ales topul, după fusta, am căutat și o geantă din denim. Am încercat să le potrivesc.

Constanția: E o încropeală.

Diana nu a obținut nicio steluță din partea juraților! Maurice Munteanu: „Mi se pare atrocisimă!”

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au jurizat dur ținuta prezentată de Diana în ediția din această seară. Piesa care a stricat întregul look a fost fusta, pe care jurații au descris-o drept un articol vestimentar foarte urât.

Maurice Munteanu: Singura piesă cu care se poate face ceva este topul. Ce ai făcut, punerea lor împreună, mie mi se pare atrocisimă! Fusta e foarte urâtă, ea ca piesă, franjurii sunt foarte urâți. Cireașa e fusta!

Raluca Bădulescu: Voi nu vă dați seama uneori că unele lucruri sunt pur și simplu urâte.

Fusta asta este urâtă! Unele lucruri sunt fizic chiar atât de urâte.

Alexandra Abagiu: Ai ruinat un look iconic pentru mine, cel cu care Britney și Justin au fost la VMA, în 2001. Ei au pășit pe covorul roșu, fiind îmbrăcați din cap până în picioare în denim. De atunci a început nebunia cu denimul. Problema ta majoră este stilistul tău de păr.