Diana a răbufnit la adresa Constanției. Diana a ales să prezinte o ținută sexy pentru a se plimba pe străzile Italiei alături de o influenceriță celebră.

Iată însă că look-ul nu a fost apreciat nici de către celelalte competitoare și nici de către jurați.

Diana a răbufnit la adresa Constanției. Totul a pornit de la un comentariu pe care l-a făcut Constanția: „Nu trebuia să te aprinzi”

Alina a fost cea care a comentat outfit-ul Dianei în ediția din această seară. La un moment dat, în discuție a intervenit și Constanția, ceea ce a deranjat-o extrem de tare pe noua concurentă.

Alina: „Îmi place, dar nu-mi place cum l-ai accesorizat. Se vede că îți lipsește accesorizarea maxim. Mă duce cu gândul la niște desene.”

Diana: „Nu am vrut să îmi pun cercei pentru că am șuvițele.”

Citește și: Constanția nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Maurice Munteanu a dat verdictul: „Un punct te desparte de ceea ce putem numi costum”

Constanția: „Și șuvițele sunt accesoriu?”

Diana: „Așa mi-a plăcut mie cum arată.

Nu știu de ce comentezi de fiecare dată atât de mult.”

Constanția: „Puteai să o iei ca pe o glumă, nu trebuia să te aprinzi.”

Diana: „Nu mi s-a părut o glumă.”

Jurații au demontat outfit-ul Dianei: „Ce prezinți tu astăzi este practic nimic”

Cei trei jurați nu au fost deloc impresionați de look-ul Dianei. Acestora nu le-au plăcut nici piesele vestimentare pe care concurenta le-a prezentat și nici modul în care aceasta s-a coafat.

Alexandru Abagiu: „Avem cocurile spațiale. Suntem într-un moment al competiției destul de înaintat și schemele astea de stil care vor să ascundă niște lipsuri nu mai funcționează, nu o să mai treacă pe sub radarul nostru.

Mi se pare că partea de beauty e frumoasă, cocurile astea ar fi putut fi frumoase dacă ar fi avut o explicație pe care să mi-o dai.”

Citește și: Andreea, val de suspiciuni la adresa Dianei. Cele două concurente au avut un schimb de replici chiar în platoul „Bravo, ai stil!”: „Pe ea am văzut-o cea mai acidă”

Raluca Bădulescu: „Nu știu la ce te-ai gândit când ai conceput această ținută.

Nu trebuia să te gândești mai mult de trei secunde pe ceas pentru că e un set, cumpărat ca atare probabil, la care ai pus niște pantofi de lac și la care ai făcut cea mai nepotrivită pieptănătură din univers. Trebuie să prinzi viteză pentru că ce prezinți tu astăzi este practic nimic.”

Maurice Munteanu: „Mie geanta mi se pare urâțică. Măcar să fi apărut în ecuație ciorapi plasă, o maletă. E puțin, din păcate. Nu te supăra.”

Dezamăgiți de look-ul pe care l-a prezentat Diana, cei trei jurați nu i-au acordat concurentei nici măcar o ținută.