Iris de la Bravo, ai stil 2023 a venit în platoul emisiunii cu o ținută îndrăzneață. Ea a ales să compună un look de festival, alcătuit dintr-o jachetă pe care a pus-o pe pielea goală.

Georgiana: I-am spus în culise că îmi place foarte mult ținuta. E ce trebuie. Eu aș fi pus ceva pe dedesubt în cazul vestei. Îmi place tot, i se potrivește foarte bine, îmi plac și accesoriile.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe! Geanta i-a surprins pe jurați: „E sinistră!”

Chiar dacă a primit trei steluțe pentru ținuta ei îndrăzneață, jurații de la Bravo, ai stil 2023 au avut câteva detalii de adăugat la ținuta lui Iris. Maurice Muntean u i-a transmis concurentei că geanta este una foarte urâtă, chiar atroce.

Raluca Bădulescu: Inutil să spun că îmi place tot layering-ul auriu pe care l-ai făcut la gât. Îndrăzneață treaba cu vesta pusă pielea goală. Îmi place cum vin blugii, ciocatele sunt niște vintage-uri obosite, dar nu se văd. Geanta nu e frumoasă. În afară de blugi, nicio piesă nu îmi place, dar le-ai pus țiplă.

Citește și: Iris, acuzată că a copiat ținuta unei influencerițe din România! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat dovezi: „Nu m-am inspirat o secundă, nu știam”

Maurice Munteanu: Nu știu dacă geanta este a ta, dar este atroce. E o diferență între a ne plăcea o piesă mai urâțică și o piesă care realmente este urâtă. Este sinistră! Nu întâmplător am întrebat-o pe Georgiana ce a pus pe sub vesta aia, că și eu aș fi pus ceva. Eu aș fi pus o cămașă transparentă, dintr-o mătase bățoasă, genul de cămașă bej-aurie, cu o fundă enormă.

Îmi puneam toate bijuteriile alea peste și în picioare mi-ași fi pus sandale aurii, mai dădeam volum la păr și puneam altă geantă.

Alexandru Abagiu: Aviz celor care ne privesc acum pentru tipologia asta de păr. Foarte des îmi e dat să văd doamne, domnișoare care au părul lung și nu știu ce să facă cu el. Este foarte important să împletești partea asta.

Îmi place foarte mult!