Andreea și Iris, schimb acid de replici după ce Iris a fost nominalizată. Nominalizarea Andreei i-a lăsat un gust amar lui Iris. Astfel, Andreea a explicat de ce a făcut nominalizarea cu pricina.

Andreea și Iris, schimb acid de replici după ce Iris a fost nominalizată. Iris consideră că a avut cea mai bună ținută: „S-a văzut cu ochiul liber”

Andreea a mărturisit că a nominalizat-o pe Iris pentru că, în opinia ei, competitoarea ei s-a repetat destul de mult în ceea ce privește o anumită piesă vestimentară.

Pe de altă parte, Iris le-a spus verde în față tuturor fetelor că ea consideră că a avut cea mai bună ținută din ediția concept, ceea ce a iritat-o pe Beatrice, care a intervenit la rândul ei în discuție.

Ilinca Vandici: „Spune-mi un lucru, Andreea. Se repetă Iris atunci când vine vorba despre styling-uri?”

Andreea: „După cum am zis și în ediție, mie chestia asta cu overall-ul mi se pare o chestie pe care Iris a tot repetat-o și nici săptămâna trecută nu a fost cea mai bună săptămână a lui Iris și atunci m-am decis să o nominalizez pe ea.”

Citește și: Maria, apariție surprinzătoare! Cum s-a descurcat în prima ei gală la Bravo, ai stil 2023: „Visam mult mai mult din partea ta”

Iris: „Este repetat. Eu la gală am avut cea mai bună ținută din platou și s-a văzut cu ochiul liber.”

Beatrice: „Din perspectiva ta, așa cum ne considerăm ținuta noastră cea mai bună.”

Iris: „Nu, eu pot să fiu obiectivă atunci când vine vorba de ținuta mea.”

Andreea: „Eu nu am zis că nu mi-a plăcut ținuta ta. Pe mine m-a deranjat că ai repetat de foarte multe ori și nu e prima dată când mă deranjează, dar acum am avut ocazia să spun. Mi se pare că pui o piesă frumoasă și o scoți cu un overall, nu cu un styling.”

Iris, nepăsătoare față de părerea Andreei: „Ca să-mi pese de opinia cuiva trebuie să îl apreciez”

Discuția din culise a continuat și în platou, unde Iris nu s-a abținut și a mărturisit că nu îi pasă ce crede Andreea cu privire la ținutele sale, fapt ce le-a uimit atât pe colegele sale de emisiune, cât și pe Andreea.

Ilinca Vandici: „Nu-ți pasă?”

Iris: „Nu. De opinia Andreei atunci când vine vorba de styling-urile pe care eu le fac. Asta, că mă repet. Mie ca să-mi pese de opinia cuiva trebuie să îl apreciez, să îl găsesc (n.red. relevant). A fost o chestie strategică(n.red. nominalizarea lui Iris).”

Citește și: Iris, acuzată că a copiat ținuta unei influencerițe din România! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat dovezi: „Nu m-am inspirat o secundă, nu știam”

Andreea: „Eu am spus că voi nominaliza în funcție de gală și de săptămâna care a trecut.(...) Este o concurentă puternică, dar nu am nominalizat-o din cauza asta. Eu nu vreau ca fetele(n.red Milena și Constanția) să plece.”

Ilinca Vandici: „Te așteptai, Iris?”

Iris: „Nu m-a surprins absolut deloc. De așteptat nu mă așteptam, nu am stat să mă gândesc înainte.”