Alina a fost eliminată de la Bravo, ai stil 2023! În ediția concept de vineri seara, 12 mai 2023, încă o concurentă a părăsit emisiunea. Andreea, Beatrice si Iris au strâns cele mai multe puncte in această ediție concept, iar jurații au avut de luat decizia de a numi o singură concurentă drept câștigătoarea acestei ediții. Ei au ales-o pe Andreea câștigătoare ediției concept și a primit imunitate.

Citește și: Alina s-a aranjat, însă look-ul ei nu a fost câștigător. Jurații i-au atras atenția concurentei: „Nășești ținutele”

Ultima poziție în clasamentul juraților a fost Diana, însă concurenta trebuie să acumuleze o săptămână de difuzare pe post încât să poată fi eliminată, motiv pentru care a primit imunitate, conform regulamentului. Alina a fost pe penultimul loc, fiind prima concurentă din această seară care a fost nominalizată spre eliminare.

Ei i s-a alăturat: Carina, Milena și Constanția. Ultimele două au fost propuse spre eliminare de către celelalte concurente.

Alina a fost eliminată de la Bravo, ai stil 2023: „M-am bucurat să am parte de experiența asta” 

Alina de la Bravo, ai stil 2023, care s-a aflat în competiție încă de la începutul sezonului 8, a început să plângă de dinainte să se afișeze numărul voturilor, asta deoarece simțea că urmează să iasă pe ultimul loc. 

Citește și: Alina de la Bravo, ai stil 2023 ridică din nou suspiciuni cu privire la stilist. Ce a observat Raluca Bădulescu: „Te-ai fiert brusc pe piesele astea. De unde au apărut?”

Alina: Simt că sunt ultima.

Ilinca Vandici: Simți că ești ultima?

Alina: Da și cred cumva că mi-am dorit asta.

Ilinca Vandici: Concurenta care în această ediție concept părăsește competiția Bravo, ai stil sezonul 8 este Alina.

După ce și-a auzit numele, Alina de la Bravo, ai stil 2023 a început să plângă și mai tare, însă a mărturisit că este împăcată cu acest anunț. Concurentele au sărit să îți ia rămas bun de la colega, dar și prietena lor.

Iris, care s-a apropiat de Alina în competiție, a început la rândul ei să plângă.

Alina: Știam. E perfect pentru mine. Eu mă bucur că v-am cunoscut, m-am bucurat să am parte de experiența asta, care pentru mine a însemnat foarte mult. Cu siguranță o să ne mai vedem!