Alina a venit în ediția de luni a emisiunii Bravo, ai stil 2023 cu o ținută de mers la mare cu prietenii. De data aceasta, concurenta a optat pentru o schimbare de look, motiv pentru care a apărut cu o perucă roșcată.

Citește și: Alina a atras toate privirile cu ținuta ei din seara concept. Totuși, tânăra a nu a reușit să îi dea pe spate pe jurați: „Nimic ieșit din comun”

Alina: Merg la mare, nu să mă bălăcesc. Am ratat 1 Mai și plec mai târziu. Mă duc să mănânc, să ies cu prietenii, mergem în cluburi.

Maria: Îmi place. Mi-șa fi dorit ca rochia să fie ceva mai scurtă. Îți stă foarte bine roșcată.

Jurații suspectează că Alina de la Bravo, ai stil 2023 lucrează cu stilist: „Nu sunt genul de piese pe care tu le porți în mod normal”

Alina a primit trei steluțe în ediția de luni seara, 8 mai 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a stârnit din nou suspiciuni cu privire la stilist, după ce Raluca Bădulescu a remarcat că poartă niște piese vestimentare pe care în mod obișnuit nu crede că le-ar alege.

Raluca Bădulescu: Cizmele îmi plac foarte mult, peruca, ochelarii. Toată ținuta pe care ai compus-o este actuală.

Arată bine. Nu știu, lucrezi cu cineva, nu lucrezi cu cineva. Te-ai fiert brusc pe piesele astea. De unde au apărut? Nu sunt genul de piese pe care tu le porți în mod normal. Ai conturat un styling frumos. Îndrăzniți mai mult, scurtați rochiile.

Citește și: Alina de la Bravo, ai stil 2023, bănuită că are stilist? Maurice Munteanu a observat un detaliu important: „E foarte straniu”

Maurice Munteanu: N-ai accesorizat suficient. E ceva neterminat și în styling-ul ăsta. Există ceva la mai multă coerență la ce ai făcut în seara asta.

Alexandru Abagiu: Eu sunt curios cum vă alegeți voi perucile, pentru că e deja a doua perucă vizibilă din această seară.

Alina: Mă duc și probez. Le aleg și în funcție de stare, îmi pun ce consider că mi se potrivește.

Alexandru Abagiu: Ridicați peruca la rang de accesoriu și nu e cazul. Când o perucă este plasată corect, ea nu ar trebui să fie vizibilă, să mă gândesc că acolo e ceva artificial. Mie mi-e foarte clar că ai o perucă, asta pentru că este prost adaptată feței tale.