Alina s-a aranjat, însă look-ul ei nu a fost câștigător. Ultimele zile nu au fost foarte norocoase pentru Alina, care nu a reușit să îi impresioneze pe jurați.

Așa s-a întâmplat și în ediția din această seară, când concurenta a primit o singură steluță din partea specialiștilor.

Alina s-a aranjat, însă look-ul ei nu a fost câștigător. Diana a precizat ce modificări ar fi adus ținutei competitoarei sale: „Să se vadă mai frumos”

Diana a fost cea care a comentat ținuta competitoarei sale. Chiar dacă au existat elemente care i-au plăcut la ținuta Alinei, Diana a precizat că ar aduce anumite modificări la look-ul pe care l-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!” cealaltă concurentă.

Citește și: Ținuta Milenei, aspru criticată de jurați. Concurenta nu a reușit să îi impresioneze: „Practic ești costumată”

„Îmi place acest accesoriu care învelește cumva cămașa. Aș fi pus ceva din piele pe dedesubt, să se vadă mai frumos. Geanta aș fi schimbat-o”, a spus Diana.

Jurații i-au acordat o singură steluță Alinei: „Uneori ai senzația că am ceva cu tine”

Look-ul Alinei, chiar dacă nu a fost demontat de către jurați, nu a reușit nici să impresioneze.

Astfel, calificativele pe care a reușit să le obțină tânăra au fost pe măsura look-ului acesteia.

Raluca Bădulescu: „Treaba asta pe care ai construit-o din materialul ăsta prețios funcționează foarte bine în cazul siluetei tale, pentru că altfel ar fi doar un material înfășurat și o cămașă. Nu ai foarte multe variante în care poți să încadrezi, e un fel de corset din zona nașă mare.

Ieși puțin din zona asta.”

Citește și: Constanția nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Maurice Munteanu a dat verdictul: „Un punct te desparte de ceea ce putem numi costum”

Alexandru Abagiu: „Mie îmi dai vibe de ceva foarte... e puțin obscen look-ul tău. Poate dezgolirea asta a picioarelor, poate cămașa aia, e ceva ciudat în partea de talie, te sugrumă într-un fel și se dilată după.”

Maurice Munteanu: „Nășești ținutele. În mod normal, dacă ni se dă o cămașă albă din poplin pe care o asociem cu sandale sexy, în mod normal funcționează, dar look-ul general nășește, are ceva nășistic. Uneori ai senzația că am ceva cu tine.”

În final, Alina a reușit să obțină doar o steluță, din partea Ralucăi Bădulescu, care a ținut însă să îi precizeze concurentei că își dorește să vadă o schimbare din punct de vedere stilistic în viitorul apropiat.