Andreea de la Bravo, ai stil 2023 s-a prezentat în ediția concept „Regi și Regine” cu o ținută care i-a ridicat suspiciuni lui Iris. Concurenta i-a spus Andreei în față că ținuta este unu la unu cu a unui designer celebru.

Iris: Andreea, de unde te-ai inspirat?

Andreea: De la Schiaparelli.

Iris: Ținuta este unu la unu cu o altă ținută, doar că execuția nu este aceeași.

Există o ținută de la un editorial de modă, este exact așa propusă.

Citește și: Andreea i-a cucerit pe jurați. Outfit-ul retro al tinerei i-a adus calificative mari în ediția concept: „Ținuta îți vine foarte bine”

Maurice Munteanu: Dar am mai văzut în platou ținute unu la unu.

Iris: Voiam doar să subliniez asta.

Evident îți vine foarte bine. Atât.

Raluca Bădulescu: Dar înțepățică Iris. Pe gură nu spune, dar cu fața da.

La testimoniale, Iris a comentat din nou ținuta propusă de colega ei de platou. Andreea s-a arătat surprinsă de faptul că Iris a acuzat-o pe ea că a copiat ținute.

Iris: Asta nu e o ținută inspirată, este o ținută copiată.

Andreea: M-a uimit faptul că fix Iris a ținut să puncteze faptul că eu m-am inspirat de la un designer internațional.

Iris: Singurul ei aport la această ținută au fost machiajul și părul, cu care a dat-o în bară. Are niște sandale simple negre în picioare. Era tot unu la unu.

Raluca Bădulescu, despre apariția Andreei în gala „Regi și Regine”: „Îți meriți locul în această emisiune”

Notele primite de Andreea din partea juraților în această seară au fost: Raluca Bădulescu- 5, Maurice Munteanu- 4 și Alexandru Abagiu- 4. Raluca Bădulescu a lăudat-o pe concurentă pentru atitudinea cu care s-a prezentat în această seară.

Citește și: Maria nu o consideră pe Andreea o rivală la Bravo, ai stil 2023! I-a spus-o de față cu toată lumea: „Trebuie să fii capabilă să faci mai multe”

Maurice Munteanu: Styling-ul îmi place, nu pot să spun că e o copie unu la unu. Nu îmi place machiajul și nu îmi place nici coafura. Altfel, îmi place foarte mult ce ai făcut și îți vine foarte bine.

Alexandru Abagiu: Partea de beauty nu îmi place absolut deloc. Partea de machiaj e foarte dusă în drag. Partea de păr e românească, te duce cu gândul la coc, la nașă.

Raluca Bădulescu: Să știi că părerile mele față de tine au oscilat foarte mult. Mă bucur foarte mult că astăzi și în ultima vreme te descopăr. Ești un om cu atitudine, iar acesta este unul dintre motivele pentru care îți meriți locul în această emisiune.