Iris a dezvăluit în culisele emisiunii că a fost acuzată de mai multe persoane că ar fi copiat ținuta din gala „Femme fatale” de la influencerița Lorena Șerban. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că această acuzație este o aberație.

Citește și: Iris a clacat în platoul „Bravo, ai stil!” Criticile din mediul online au copleșit-o: „Este foarte frustrant”

Iris: Mi-am dat seama de o chestie. Competiția asta reprezintă o rampă de lansare în orice domeniu vrem să activăm. Eu nu am decât să fiu 100% eu. În rest, nu pot controla nimic. Circula o aberație colosală, că eu am copiat outfit-ul de la o tipă. Am explicat că nu e așa și după s-a demonstrat că ea avea un video pe Tik Tok. Eu nici nu am aplicația.

A apărut teoria conspirației. Este un outfit cât se poate de basic.

Iris neagă că ar fi copiat ținuta unei influencerițe din România: „Am avut dovada din timpul repetițiilor”

Iris a mărturisit că întreaga teorie cu privire la faptul că ar fi copiat ținuta este o aberație. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat pe pagina ei de Instagram mai multe dovezi, inclusiv filmărilor din timpul repetițiilor, care au avut loc înainte ca influencerița să posteze fotografiile pe pagina

ei de Instagram.

Citește și: Iris, apariție provocatoare în platoul Bravo, ai stil 2023! Cum a reacționat Beatrice când a văzut-o în culise: „Tu așa intri?!”

Iris: Nu știam de existența persoanei respective. Am fost acuzată, am fost etichetată în ținuta purtată de ea. Am avut dovada din timpul repetițiilor. Mai apoi, am primit o nouă informație, cum că ea ar fi postat pe Tik Tok înainte această ținută.

Nu am copiat nimic, sunt o grămadă de referințe în sensul ăsta. Este într-adevăr identică, dar e pură coincidență. Nu m-am inspirat o secundă, nu știam.

Andreea: Am primit și eu multe mesaje cu pozele respective. Nu e un styling foarte complex, dar totuși avem în față două fotografii foarte asemănătoare. Problema a fost că la Iris nu a fost prima dată astfel de poze.

Au mai fost, când ai avut acel corset negru și cu o rochie verde.

Iris: Era o piesă a unei colege de ale mele. Oamenii caută la mine nod în papură. M-am săturat, să îmi mai dea o pauză!

Ilinca Vandici: Tu ai pus că este o încercare de a îți pune la îndoială originalitatea.

Iris: Așa este. Este o coincidență. Cine vrea să creadă, bine!