Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a fost la un pas să dea lovitura cu ținuta din această seară, însă jurații nu au putut trece peste acest detaliu. Nici concurentele sezonului 8 nu au fost impresionate pe deplin de ținuta colegei lor.

Citește și: Raluca Bădulescu, avertisment pentru Georgiana. Jurata i-a spus verde în față: „Prezinți cam același tip de look. Arăți scoasă din cutie”

Beatrice: Îmi place foarte mult asocierea sacoului cu aceste sandale fine, însă nu și cu denim. Pentru acest denim aș fi folosit un sacou mai masculin, mai oversize. În contextul acesta nu aș fi pus neapărat tocuri, aș fi pus probabil niște loafers, probabil tot nude. Nu știu ce să zic de eșarfă. În rest, îmi place foarte mult cum ți-ai făcut părul și machiajul.

Constanția: La ținuta aceasta aș fi schimbat blugii, nu aș fi integrat blugi rupți în această combinație. Aș fi renunțat la eșarfă, la cercei, ești foarte încărcată.

Georgiana: Deci ar fi schimbat toată ținuta.

Constanția: Aș fi renunțat la atât de mult blush, că ai oricum pata de culoare la buze.

Câte steluțe a primit Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 în această seară: „Nu se pupă piesele între ele”

Georgiana de la Bravo, ai stil 2023 a primit două steluțe în ediția din această seară, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. Pantofii au stricat ținuta, motiv pentru care Maurice Munteanu nu a putut să îi ofere Bravo, ai stil.

Cu toate acestea, juratul i-a transmis că o așteaptă cu ținute mult mai bune și calculate în emisiune. Cu toate acestea, jurații i-au spus Georgianei că a propus o ținută bună, însă nu a fost atentă la toate detaliile.

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

Maurice Munteanu: Geanta nu se potrivește cu pantofii în niciun film stilistic. Ce caută pantofii ăia? Nu se potrivesc cu geanta. Deci ce am făcut?

Georgiana: Nu am găsit altă pereche de pantofi care să meargă și nu voiam flats.

Maurice Munteanu: Nu se pupă piesele între ele.

Raluca Bădulescu: Lacul, luciul acestui material nu avea nicio legătură cu sacoul denimul. În partea de sus, cu cerceii aurii este făcută ținuta la perfecțiune. Pantofii dacă nu aveau perlele s-ar fi potrivit.

Alexandru Abagiu: Cromatica asta de bej cu albastru este o cromatică foarte plăcută ochiului. Din acest motiv este o cromatică întâlnită foarte des în uniformele de lucru și în logo-urile firmelor. Și mie îmi place foarte mult combinația, nu mă omor după detaliile pe care le-au menționat colegii mei. Apropo de partea de beauty, ai ceva din 96. Nu e neapărat bine în acest context. Ești foarte frumoasă, dar partea asta de vechi vine din aplicarea blush-ului. Niciodată când folosim o culoare atât de violentă și nu face parte din spectrul nostru cromatic natural nu mergem cu ea până în zona tâmplelor. Încercăm să sculptăm fața cu culori care fac parte din spectrul nostru cromatic, iar apoi culoarea o aplicăm ca un triunghi.