Georgiana i-a cucerit pe jurați.

De când a intrat în competiția celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră, Georgiana reprezintă o surpriză plăcută atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați.

În această seară, tânăra a decis să prezinte în platoul „Bravo, ai stil!” o ținută compusă din piese vestimentare albe și negre.

Georgiana i-a cucerit pe jurați. Și Maria a fost plăcut surprinsă de look-ul pe care l-a realizat cea mai nouă concurentă: „Ești foarte drăguță, îți stă foarte bine”

La rugămintea Ilincăi Vandici, Maria  a comentat ținuta pe care a prezentat-o Georgiana în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra a precizat că look-ul este pe gustul ei, însă a numit și elementele pe care le-ar fi modificat.

Citește și: Alina a fost eliminată de la Bravo, ai stil 2023! Și-a luat rămas bun cu lacrimi în ochi: „Mi-am dorit asta”

„Ești foarte drăguță, îți stă foarte bine. Cred că mă deranjează puțin dresul și pantoful. Nu le-aș vedea în combinația asta. Probabil aș fi pus alt dres, nu știu ce să spun. Probabil aș fi mers fără dres. Trebuie vizualizată ținuta. Din punctul meu de vedere, ca styling e puțin, dar tu ești frumoasă”, a spus Maria.

Georgiana, look de trei stele în ediția din această seară: „Ținuta este foarte bună”

Georgiana a prezentat un look clasic, cu influențe masculine dar, în același timp, în care a integrat elemente feminine. Ținuta a fost pe placul juraților, care i-au acordat numărul maxim de steluțe tinerei.

Alexandru Abagiu: „Îmi place că prezinți ceva fin, că te joci cu textură, cu structuri. Este un outfit care prezintă multe elemente. Și o botină din cea mai fină, ca să comentăm seria. Din punctul meu de vedere este o ținută foarte bine pusă la punct.”

Citește și: Jurații nu au putut trece peste erorile stilistice ale Georgianei la Bravo, ai stil 2023: „Toată accesorizarea e destul de greșită”

Maurice Munteanu: „În esența ființei, ai ceva foarte periculos. Eu la ținuta asta, care îmi place foarte mult, aș fi pus nici mai mult, nici mai puțin decât niște sandale ultra, mega morfice. Dacă tu puneai la ținuta asta niște platforme cu toc cui, și atunci aduceai scenariul în favoarea ta.”

Raluca Bădulescu: „Ținuta este foarte bună. Miliția cu Georgiana, totul este la superlativ.”