Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? De când a intrat în competiția de modă, Maria

a avut doar calificative pozitive, pentru că i-a impresionat pe jurați cu look-urile pe care le-a realizat.

Tânăra a dezvăluit că acest lucru nu se datorează faptului că ar fi stilist, ceea ce nu este, ci pentru că moda o pasionează cu adevărat.

Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? Tânăra a explicat ce presupune job-ul ei: „Vând haine”

Pentru că în ultimele zile au apărut în mediul online mai multe comentarii din partea telespectatorilor, care au considerat faptul că Maria este avantajată în competiția de fashion pentru că are mai multe cunoștințe în domeniul modei, tânăra a vrut să risipească orice suspiciune asupra zvonurilor care spun că ar fi stilist. Astfel, Maria a explicat cu lux de amănunte ce activitate desfășoară în viața de zi cu zi.

Ilinca Vandici: „Hai să vorbim puțin despre job-ul tău, ca să zic așa. Ce este un fashion advisor?”

Maria: „Consilier vestimentar, dar într-un magazin. Sub nicio formă stilist. Au intervenit foarte multe comentarii care spun că de ce particip având în vedere că eu sunt deja stilistă.”

Ilinca Vandici: „Hai să traducem mai mult, Maria.

Ce este acela un consilier vestimentar dintr-un magazin?”

Maria: „Lucrător comercial. Vând haine.”

Citește și: Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele: „Cât de penibilă ai fost”

Ilinca Vandici: „Eu vin la tine. Aș avea și eu nevoie de un costum. Ce faci?”

Maria: „Vă direcționez în zona de costume, în cazul în care avem, dacă sunt în altă zonă și de acolo e decizia dumneavoastră ce doriți să purtați. Eu sunt acolo să vă ajut cu măsura, să vă ofer o părere în cazul în care sunteți dispus să primiți o părere din partea mea, sub nicio formă nu e vorbă de stilist.”

Ilinca Vandici: „Și atunci de ce crezi tu că s-a propagat atât în mediul online, cât și printre concurente, ideea că tu ești stilist.”

Maria: „N-am nicio idee însă mă simt copleșită, înseamnă că fac treabă bună aici.”

Unele concurente cred că Maria este mai pregătită decât ele. Ce le deranjează pe tinere: „Profesează în domeniul de styling”

Maria le-a explicat colegelor sale ce presupune job-ul ei, totuși unele dintre aspirantele la marele premiu au considerat faptul că Maria are parte de o altfel de viziune asupra stylingurilor pe care le realizează, grație pregătirii sale.

Beatrice: „Spre deosebire de noi, de mine, Maria în viața de zi cu zi profesează în domeniul de styling.”

Maria: „Și Constanția a spus aceeași chestie. Dacă dați un Google, fashion advisor vedeți ce înseamnă. S-a spus că eu aș fi stilist.”

Beatrice: „Nu neapărat stilist, că știu ce înseamnă fashion advisor, dar tu prin job-ul tău îți dezvolți o viziune mult mai amplă. Eu, ca designer vestimentar, am o altfel de viziune asupra unui produs, față de tine, care vezi styling-ul în ansamblu.”

Citește și: Maria a reușit din nou să îi impresioneze pe jurați. Ținuta concurentei i-a cucerit pe cei trei: „Ești la o distanță incredibilă față de tot ce se întâmplă în acest sezon”

Maria: „Și eu am făcut tot fashion design, aceleași chestii pe care le-ai făcut tu în facultate, ulterior am muncit doar pe partea bărbătească, pe costume, doi sau trei ani. De două luni sunt în domeniul ăsta.”

Constanția: „Ea se îmbracă foarte bine și de asta am crezut că este stilist.(...) Și Iris a zis că este stilist, și Andreea a zis că este stilist, și Milena, și eu. Nu am fost doar eu să cred lucrul ăsta, dar e bine că ne-am lămurit.”