Look-ul lui Beatrice, câștigător! Tânăra a fost destul de supărată pentru că în ultima săptămână nu a reușit să obțină calificative atât de mari pe cât și-a propus.

Iată însă că în gala din această seară, tânăra a reușit să realizeze un look care i-a adus note mari din partea celor trei jurați.

Look-ul lui Beatrice, câștigător! Maria nu a fost însă impresionată: „Nu pot să spun că sunt cucerită”

Maria a comentat ținuta competitoarei sale și, chiar dacă i-a plăcut rochia, aceasta nu a fost dată pe spate de look-ul final. Beatrice i-a explicat însă că a ales această opțiune pentru a fi 100% sigură că nu dă greș.

Maria: „Nu-ți stă rău, ești foarte frumoasă, inclusiv cu rochia, însă nu pot să spun că sunt cucerită de look-ul tău din seara aceasta.

E destul de previzibil.”

Citește și: Jurații nu au putut trece peste erorile stilistice ale Georgianei la Bravo, ai stil 2023: „Toată accesorizarea e destul de greșită”

Beatrice: „Este previzibil pentru că am vrut să vin în seara asta într-o zonă safe.”

Raluca Bădulescu a fost cucerită de ținuta lui Beatrice, însă Maurice Munteanu nu a fost dat pe spate: „Duce puțin către ideea de costum”

Jurații au apreciat ținuta pe care a prezentat-o Beatrice în ediția concept din această seară. În timp ce Maurice Munteanu nu a fost dat pe spate pentru că a lipsit reinterpretarea look-ului, Raluca Bădulescu a fost cu adevărat cucerită de modul în care a intrat Beatrice în platoul „Bravo, ai stil!”.

Alexandru Abagiu: „Pe partea de make-up n-ai inovat pentru că e un look pe care îl tot forjezi, pe care l-am tot văzut la tine.

Pentru mine e la limita unui costum.”

Raluca Bădulescu: „Genul de ținute pe care tu le promovezi, tipologia ta, nu se mulează deloc pe personalitatea mea. Asta nu înseamnă că nu jurizăm obiectiv toate ținutele, dar nu ai fost vreodată genul la care eu aș fi zis în seara asta vreau să mă îmbrac așa, mi-ar plăcea să mă îmbrac așa. În seara aceasta, eu dacă aș putea aș face schimb cu tine și aș vrea să fiu îmbrăcată ca tine în cel mai mic detaliu.”

Citește și: Jurații nu au putut trece peste erorile stilistice ale Georgianei la Bravo, ai stil 2023: „Toată accesorizarea e destul de greșită”

Maurice Munteanu: „Un styling armonios, foarte bine punctat, dar hai să-ți spun ce te diferențiază față de cele trei colege pe care eu le-am punctat cu 5. Faptul că în cele trei ținute de acolo există o interpretare.

Duce puțin către ideea de costum. Noi nu asta vrem să vedem la o gală.”

Look-ul inspirat de Spania pe care l-a prezentat Beatrice i-a adus nota 4 din partea lui Maurice Munteanu și a lui Alexandru Abagiu și 5 puncte din partea Ralucăi Bădulescu.