Look-ul lui Beatrice, pus la zid. Beatrice a ales să intre în platoul „Bravo, ai stil!” cu un look extrem de colorat și de vibrant.

Chiar dacă tânăra și-a pus speranțele în outfitul pe care l-a realizat, acesta nu a reușit să îi aducă calificativele pe care și le-a dorit.

Look-ul lui Beatrice, pus la zid. Ținuta nu a fost pe placul celorlalte concurente: „O încercare de styling”

Look-ul extrem de colorat pe care l-a conturat tânăra nu le-a dat pe spate pe colegele sale de platou. În timp ce Carina a avut și câteva vorbe bune despre look-ul lui Beatrice, Georgiana și Maria l-au desființat.

După ce a văzut comentariile colegelor sale, Beatrice a încercat să se apere și a precizat că poate mult mai mult decât a arătat în această seară.

Carina: „Îmi place. Îmi place cromatica. Nu prea îmi plac pantofii. Îmi place culoarea dar mă sperie așa. Nu prea îmi place acest gen de pantof.”

Citește și: Ce au în comun Alexandru Abagiu și Bella Santiago? Puțină lume cunoaște acest detaliu despre cele două vedete: „Nu mă pricep”

Georgiana: „Îmi place că a fost atentă la toate sfaturile pe care le-a primit de când sunt eu aici.

Iar ca ținută, nu-mi inspiră nimic. Nu le văd combinate și verde, și roz.”

Maria: „O încercare de styling. Lungimea pantalonului nu te avantajează, îți taie piciorul foarte rău, mai ales cu genul acesta de balerini. Pari foarte mică.”

Beatrice: „Sunt conștientă cu nu este o ținută complexă. Pot mai mult. Atât am reușit astăzi.”

Beatrice a primit doar o steluță din partea juraților: „Sparge ochiul toată combinația asta”

Combinația stilistică pe care a realizat-o Beatrice le-a atras atenția juraților, însă nu în felul în care aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” și-ar fi dorit.

Alexandru Abagiu: „Despre styling n-o să vorbesc foarte mult, este urât.

Acest patern nu face decât să mărească foarte mult. Pe partea de beauty, aplauze pentru partea de păr, îmi place și felul în care ți-ai prins părul la spate, însă un mare minus la partea de make-up, arată a conjunctivită. Una peste alta, mi se pare că te-ai îmbrăcat dintr-o grămadă de haine și din păcate nu ai ales cele mai bune itemuri.”

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023, comentariu neașteptat după ce Andreea a fost cea mai votată: „Și-a cumpărat cartele și s-a votat singură”

Maurice Munteanu: „Problema este legată și de cromatică. Gândește-te că te uiți la un tablou în care au fost folosite aceste nuanțe. Jeanșii mi se par urâți. Este mult prea mult.”

Raluca Bădulescu: „Sparge ochiul toată combinația asta cromatică. Dar există ceva. Ideea de bază, de la care ai pornit, este ceva. Se vede că te-ai străduit Beatrice.”

Singura steluță pe care a primit-o Beatrice în această seară a fost din partea Ralucăi Bădulescu, care a apreciat intenția stylistică de la care a pornit concurenta.