Ce au în comun Alexandru Abagiu și Bella Santiago? Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din țara noastră în timp ce Bella Santiago și-a făcut un nume în industria muzicală românească.

La prima vedere nu ar părea că cele două vedete ar avea ceva în comun, însă iată că nimic nu este mai departe de adevăr.

Ce au în comun Alexandru Abagiu și Bella Santiago? Iată la ce nu se pricep cei doi artiști

Cele două vedete au fost invitate în cea mai recentă ediție a emisiunii Doi Zece, unde au răspuns sincer la întrebările care le-au fost adresate. Astfel, aceștia au dezvăluit ce nume de alint au avut pe parcursul timpului.

Alexandru Abagiu: „Aduța mi se spunea în copilărie.

Așa mă striga mama mea. Și-a dorit foarte mult să aibă fată și s-a ales cu mine.”

Bella Santiago: „Acasă mă strigă soțul meu Bubu.”

Citește și: Maria a demontat ținuta Constanției. Concurenta nu a reușit să îi impresioneze nici pe jurați: „Nu-mi place nimic”

Cu această ocazie, fanii celor doi au aflat că ei au în comun faptul că aceștia nu se pricep la reparații și la lucrurile foarte tehnice.

Alexandru Abagiu: „Sunt anti talent la chestii foarte tehnice. Înșurubarea șurubului în diblu.”

Bella  Santiago: „Să repar curent, de la pompă, de la apă, nu mă pricep.”

Alexandru Abagiu și Bella Santiago au dezvăluit ce părere au unul despre altul: „Îmi place foarte mult”

În cadrul interviului care i-a făcut să zâmbească până la urechi, make-up artistul și cântăreața au dezvăluit care sunt lucrurile pe care le apreciază la partenerul de interviu, dar și ce nu le place la celălalt.

Alexandru Abagiu: „Îmi place foarte mult la Bella faptul că transmite, faptul că trece camera, faptul că e o ființă emoțională și îmi plac ochii ăia de Bambi care te privesc și care îți dau senzația de treci și peste asta, va fi bine.

Citește și: Milena nu i-a dat pe spate pe jurați. Totuși, aceasta a reușit să obțină două steluțe din partea acestora: „Ai reușit să vulgarizezi ținuta”

Nu-mi place la ea că uneori exagerează cu partea de beauty. Ți-aș recomanda să încerci să păstrezi totul mai pe un singur etaj: ori păr, ori ochi, ori buze.”

Bella Santiago: „Machiază foarte frumos. Este un om foarte bun, cred că are și suflet bun. Nu știu ce să nu-mi placă la el.”