Milena nu i-a dat pe spate pe jurați. Concurenta a ales să prezinte în platoul celei mai îndrăgite emisiuni de fashion o ținută inedită.

Multitudinea de print-uri a scos-o cu siguranță din anonimat pe tânără, însă nu a reușit să impresioneze.

Milena nu i-a dat pe spate pe jurați. Și Maria a criticat apariția competitoarei sale: „Nu-mi place ce se întâmplă”

Maria nu s-a abținut deloc și i-a spus verde în față competitoarei sale că nu este plăcut surprinsă nici de modul în care Milena a combinat hainele și nici de piesele vestimentare în sine.

Citește și: Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a desființat apariția Milenei: „Era o ținută de ieșit la terasă”

„Nu-mi place ce se întâmplă în zona gâtului.

Faptul că ai gulerașul ăla care nu are niciun pic de structură, de la cămașă, după care gulerul de la sacou, de la jachetă. Doar cu fusta cred că ai putea să faci chestii interesante”
, a precizat Maria.

Raluca Bădulescu, fascinată de unele piese vestimentare pe care le-a prezentat Milena: „Mă agită, mă provoacă psihic și nervos”

Look-ul Milenei nu i-a dat pe spate pe jurați, însă Raluca Bădulescu a fost cucerită cu desăvârșire de imprimeurile puternice pe care le au fusta și cămașa tinerei.

Maurice Munteanu: „Ai ținut cont aici de o singură chestiune, de cromatică ținutei. Altfel, eu nu găsesc nicio legătură între cizme și această coafură pe care tu o ai. Ai reușit cumva să vulgarizezi ținuta și nu găsesc că ele pot fi aduse împreună, respectiv cămașa, cizmele, geanta.”

Alexandru Abagiu: „Canișul ăla din cap ar fi putut fi interesant dacă ar fi gândit lucrurile încât să funcționeze, altfel nu funcționează.”

Citește și: Milena, acuzată cu nu și-a făcut singură ținuta. Maurice Munteanu a pus-o la zid: „Așa se îmbracă 4 milioane de fete”

Raluca Bădulescu: „Mie fusta și cu cămașa, nu că-mi plac, însă mă agită, mă provoacă psihic și nervos, pentru că aș vrea să le port, să fac ceva

cu ele. În niciun caz ce ai făcut tu. Fusta și cămașa le văd împreună. Cămașa și cu fusta sunt menite să fie loud.”

În final, chiar dacă styling-ul pe care l-a realizat nu i-a dat pe spate pe jurați, Milena a obținut două steluțe din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.