Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a intrat în vizorul concurentelor! Tânăra a fost luată la întrebări în culise de către Andreea și Constanția, care i-au transmis că nu acceptă niciodată părerile lor sau ale altor fete cu privire la ținutele ei.

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023, comentariu neașteptat după ce Andreea a fost cea mai votată: „Și-a cumpărat cartele și s-a votat singură”

Chiar dacă au declarat de nenumărate ori că nu trebuie să o ia personal, Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că se atacă de fiecare dată când aude alte păreri. Discuția a început după o discuție în care Beatrice a fost comparată cu un „iepuraș malefic”.

Constanția: Bravo, ai stil se transformă într-o grădină zoologică. Iris a dat startul cu mierla.

Alina a dat, de fapt, cu șarpele.

Iris: Eu vreau să fiu vulpe. Carina este pantera neagră.

Carina: Beatrice este un iepuraș care câteodată scoate dinții și i se fac ochii roșii, un iepure malefic.

Ilinca Vandici: Când se transformă Beatrice?

Carina: Când îi este atacată ținuta!

Beatrice: Mi s-a părut ceva exagerat. Nu știu unde pe chipul meu se poate citi vreodată că sunt un iepure malefic. Le-am explicat fetelor în spate că a zis Andreea că eu niciodată nu sunt de acord cu ele.

Constanția: Niciodată nu ai fost de acord cu noi.

Andreea: Trebuie să înțelegi că și noi avem păreri, chiar dacă sunt greșite.

Beatrice: N-am zis că sunt greșite.

Andreea: Rolul nostru când comentăm ținutele este să ne spunem și noi o părere. Pur și simplu să ne dăm cu părerea, cum am vedea noi ținuta.

Beatrice: Nu trebuie să te superi că de ce nu aprob. Așa simt, că tu te-ai supărat că nu ți-am aprobat părerea.

Te-a deranjat.

Andreea: Ai atitudinea asta când te simți atacată.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023, despre atitudinea lui Beatrice: „Am simțit că nici măcar nu ne auzi”

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit motivul pentru care, de multe ori, ia comentariile fetelor personal. Concurenta a mărturisit că este foarte sigură pe ținutele ei și de aceea adoptă această atitudine.

Beatrice: Poate au fost momente și când am fost de acord. Când nu sunt de acord, eu mi-am analizat mult ținuta. Nu este nimic greșit să își spună părerea, accept părerea, dar dacă mie îmi place ținuta așa cum este, asta nu înseamnă că le atac sau că sunt rea.

Citește și: Andreea, prietenie din interes cu Milena și Constanția? Concurentele au observat o strategie: „Ar putea fi manipulate foarte ușor”

Ilinca Vandici: Exact asta spunea și Andreea, că tu ar trebui să înțelegi că și ele au o părere.

Beatrice: Pe Andreea a deranjat-o că de ce nu le aprob, de ce nu aprob ce zice ea.

Andreea: Eu nu vreau să fii de acord cu noi sau cu mine. De fiecare dată când ți-am comentat ținuta am simțit că nici măcar nu ne auzi.

Beatrice: Nu este cazul. Am zis de fiecare dată că este părerea ta, a voastră. Eu dacă îmi văd ținuta într-un anumit fel îmi este greu să îmi imaginez cum ți-o imaginezi tu. Cred că fetele au făcut un front comun împotriva mea, dar cred că trece repede. Chiar nu este cazul, le iau personal uneori, depun foarte mult efort și viața ea Bravo, ai stil, normal să mă atac uneori.

Constanția: Orice i-am spune lui Beatrice, ea nu este de acord. La alte concurente nu am văzut asta. Beatrice niciodată nu este de acord cu noi.

Beatrice: Pentru că sunt foarte sigură pe ținutele mele. Când ies din casă mă asigur că ținuta mea este corectă.