Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. De ieri, Iris și Andreea au început o discuție în contradictoriu care a continuat atât în culise, cât și în această seară, în platoul emisiunii.

Concurentele nu au reușit nici în urma discuției de asatăzi să se pună de acord cu privire la suspiciunile pe care le-a ridicat Iris.

Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. Tinerele nu s-au mai abținut: „Nu e nimeni prost acolo”

Cele două tinere au dezbătut în culise subiectul pe care l-a început Iris în ediția precedentă a „Bravo, ai stil!”.

Andreea: „Pe mine m-a deranjat faptul că tu ai văzut că vorbeam cu Constanția ceva și după ai zis chestia aia acolo.”

Iris: „Andreea, nu e nimeni prost acolo. Crezi că eu aș fi avut vreo secundă un interes malefic?”

Andreea: „Da, cred.”

Citește și: Maria, încă un look câștigător la Bravo, ai stil 2023! Ce piese neașteptate a adăugat în ținută: „Este excepțională, fără discuție”

Iris: „Era clar că te-ai pierdut când eu am pus întrebarea aia.”

Andreea: „M-a pierdut cât de penibilă ai fost. Pentru că nu e prima dată când face asta.”

Iris: „Nu era nimic personal. Nu era ceva ce nu mă privea, chiar dacă nu în mod personal, dar mă privea fiind vorba de competiție, de ținutele pe care ea le propune aici.”

Iris consideră că a prins-o pe Andreea cu mâța în sac, însă competitoarea sa a negat acuzațiile: „Nu era nimic serios”

Iris consideră că a făcut o adevărată descoperire având în vedere că a surprins conversația dintre Andreea și Constanția. Pe de altă parte, Andreea spune că de fapt Iris nu a făcut o mare descoperire, așa cum consideră ea, pentru că toată discuția dintre ea și prietena sa a fost doar o glumă.

Andreea: „Ce să zic acum. Nu m-a prins cu mâța în sac. Mi se pare penibil că ea a ascultat ce vorbeam cu Constanția.(...) Nu era nimic serios. A fost o glumă de-a noastră.(...) Mi se pare că deja ai ajuns într-un punct în care cauți lucrurile prea departe.”

Iris: „Mi-am permis să aduc discuția în platou fără să te anunț.

Era o miză foarte mare acolo, încercai să o faci să nu spună. Mă gândesc că era ceva ce nu trebuia să aflăm noi. De data asta nu i-a ieșit improvizația.”

Citește și: Carina de la Bravo, ai stil 2023 sare în apărarea Dianei! Concurenta a dat replica imediat: „Dar tu ești vreun jurat, Constanția?”

Andreea: „Constanția începea să spună ceva și eu înțelegeam faptul că ea spunea că am un costum pe mine. Și am zis Constanția taci, lasă-mă în pace cu costumul, nu i-am spus cuvântul, dar la asta mă refeream.”

Iris: „Au fost patru, cinci teorii diferite. Se vede clar prin gesturile și prin mimica ei că acolo a fost prinsă și că e o miză mare în joc. O să fie acum de zece ori mai calculată.”