Carina de la Bravo, ai stil 2023 a avut în ultima perioadă ținute care nu au fost apreciate de jurați, ceea ce pe concurentă a demoralizat-o. În culise, ea a dezvăluit că motivul are legătură cu faptul că ea nu primește niciun fel de ajutor. Carina a mărturisit că colegele ei primesc ajutor din partea prietenilor sau a anumitor designeri, care apelează la ele și le împrumută ținute.

Ilinca Vandici: Ai susținut astăzi în culise că rezultatele slabe din competiție sunt cauzate pentru că nu e nimeni aici care să te ajute.

Citește și: Beatrice, surprinsă plăcut de ținuta Carinei. Totuși, tânăra nu a primit steluțe: „Cine ți-a îndesat oala aia pe cap?”

Carina: Eu nu am parte de ajutorul nimănui.

Andreea: Și cine are parte de ajutorul cuiva?

Carina: Nu știu, nu mă interesează. Nu am studii în modă, pur și simplu face ce mă taie pe mine capul. Eu nu am de gând să apelez la nimeni, clar mă inspir și eu de undeva, de pe Internet, dar să vină să îmi spună cineva ce să pun pe mine nu o să fac niciodată.

Andreea: Nimeni nu cred că face asta. Aș crede că nimeni nu face asta și așa sper.

Carina: Am avut cazuri când fetele nu și-au făcut singure, cum a fost cazul Sorinei. La mine n-a venit niciun designer mai puțin cunoscut sau nu și să îmi zică să port piesa asta.

Este un avantaj când cineva vine și îți dă o piesă pe care să o accesorizezi. Că este cineva acasă care te așteaptă cu o mâncărică, că cineva îți ridică moralul, că vine să îți cumperi ceva, că te ajută să alegi melodiile, orice ajutor te ajută. Eu nu am pe nimeni. Contează foarte mult lucrul ăsta. Dacă mi-aș uita ceva acasă, chiar nu aș avea la cine să apelez.

Ilinca Vandici: I-ai spus Andreei că ar fi surprinsă câte fete din această competiție au ajutor.

Carina: Unele fete primesc ajutor cu piesele, alte fete au cunoștințe, designeri, tineri designeri care le mai împrumută piese, contează foarte mult. La asta mă refeream.

Andreea: Și eu sunt tot singură aici, stau tot singură.

Mama a venit de două ori aici și când ai pe cineva se schimbă foarte multe.

Maurice Munteanu i-a dat un sfat important Carinei: „Nu e ca și cum voi ați cerși o rochie”

Maurice Munteanu a sfătuit-o pe Carina să încerce să contacteze designeri. Juratul i-a transmis concurentei că este normal să aibă colaborări cu oameni din domeniul modei, iar această metodă este practicată peste tot.

Milena: Pe mine mă ajută mereu toți prietenii, fie împrumut haine de la ei. Chestiile acestea le făceam și înainte de emisiune cu prietenii mei, inclusiv când mergeam la mare sau în club.

Iris: Carina, nu se mai poate așa. Eu te iau la cumpărături cu mine. Înțeleg ce spune, ea e singură. Și alte fete din competiție nu au tangențe cu domeniul modei, dar mi separe că la Carina e cu atât mai mult. Ea pare și o fire mai retrasă, pare selectivă și nu pare genul de persoană sociabilă, acre are încredere în toată lumea.

Maurice Munteanu: Ce te împiedică să faci asta, Carina?

Carina: Am o anumită reticență.

Maurice Munteanu: Trebuie să înțelegi un lucru. Este un serviciu pe care vi-l faceți reciproc. Sunt tineri designeri sau chiar designeri consacrați care au nevoie de promovare, e foarte importantă, voi aveți o vizibilitate. Nu e ca și cum voi ați cerși o rochie sau accesorii de la cineva. E o chestie firească, chestiile astea se fac peste tot. Serviciul este unul reciproc avantajos.

Andreea: Dacă îți dorești să faci un lucru se găsesc posibilități.