Iris de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit în fața tuturor că a auzit o conversație suspectă între Andreea și Constanția. În timp ce se aflau în culise, Iris a observa cum Constanția a vrut să îi spună ceva, iar Andreea i-a făcut semn să tacă, gest care a luat-o prin surprindere și a vrut să știe despre ce e vorba.

Citește și: Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look apreciat de jurați, însă geanta i-a luat prin surprindere: „Este atroce!”

Iris: Am eu o curiozitate, trebuie să fiu cârcotașă. Dacă n-aș fi, poate n-ar fi în avantajul meu în această competiție. Am auzit o discuție între tine și Constanția, ceva ce a spus ea și tu ai făcut semn că avem lavalieră și să nu vorbească acum. Eu vreau să știu dacă îmi puteți spune despre ce era vorba.

Andreea: Da, putem spune, dar să știi că e destul de urât ceea ce faci.

Odată ce i-am spus Constanției să nu spună despre lucrul ăla înseamnă că nu voiam să se audă.

Iris: Era legat de outfit și atunci nu e o chestie personală.

Andreea: Dacă nu ai auzit despre ce era vorba, înseamnă că nu știi care e legătura.

Iris: Nu cred că este urât.

Dacă vrei să spui bine, dacă nu, nu.

Andreea: Mi-a spus ceva de genul, că a crezut că e un set. Asta a spus și i-am zis că nu este.

Iris, suspiciuni cu privire la Andreea! Ce i-a spus, de fapt, Constanția: „Instant a reacționat și a tăcut din gură”

Iris este de părere că Andreea nu a fost în totalitate onestă cu privire la discuția dintre ea și Constanția.

Concurenta de la Bavo, ai stil 2023 a mărturisit că a văzut o panică în ochii Andreei atunci când și-a dat seama ce urma să spună Constanția.

Constanția: La un moment dat, i-am spus Andreei: „Andreea, vreau să îți spun ceva, dar să nu te superi”. Pot să îi spun și acum în platou, voiam să îi spun că cu aceste două codițe și la față seamănă cu Andra Gogan.

Citește și: Iris, acuzată că a copiat ținuta unei influencerițe din România! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat dovezi: „Nu m-am inspirat o secundă, nu știam”

Andreea: Iris se întreabă de ce nu mă apropii de ea. În orice interacțiune am, ea aduce chestiile în platou și le pune într-un context și încearcă s mă pună pe mine în dezavantaj.

Iris: A fost un caz clar că i-a spus să tacă și Constanția instant a reacționat și a tăcut din gură. A fost redusă la tăcere în momentul ăla, cu frica că ar putea să spună ceva ce ar fi pus-o automat pe Andreea într-o lumină proastă.

Andreea: Începea să îmi spună că am venit într-un compleu. Și i-am zis: „Constanția, taci, nu mai spune asta”. Nu e prima dată când vorbesc ceva în spate, care nu e rău, iar Iris le aduce în platou încercând să mă aducă pe mine într-o anumită lumină.

Iris: Aici era vorba de ceva mai mult, de o informație pe care Constanția a aflat-o sau o știe, n-avea de gând să o spună în momentul ăla, dar Andreea s-a temut în momentul ăla, după panica din ochii ei. Era vorba despre niște piese vestimentare, niște relații, era absolut clar. Și acum m-am întâlnit cu ea pe hol și i-am zis să stea un pic și era deranjată.