Prima gală a Georgianei la „Bravo, ai stil!” 2023 a trimis-o în Cuba. Georgiana a intrat de curând în cea mai iubită competiție de fashion din țara noastră.

Astfel, ediția concept din această seară a fost prima gală la care noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 a luat parte.

Prima gală a Georgianei la „Bravo, ai stil!” 2023 a trimis-o în Cuba. Totuși, look-ul nu a fost pe placul lui Beatrice: „Nu mi se pare suficient”

Beatrice a comentat ținuta celei mai noi concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Chiar dacă economista a fost încântată de ținuta Georgianei, tânăra nu a considerat că outfit-ul a fost suficient de glam pentru ediția concept.

Beatrice: „Îmi place foarte mult cum îți vine rochia și coafura, dar vreau să te întreb care este elementul glam al ținutei? Sau elementele. Ce ai văzut tu glam?”

Citește și: Maria a reușit din nou să îi impresioneze pe jurați. Ținuta concurentei i-a cucerit pe cei trei: „Ești la o distanță incredibilă față de tot ce se întâmplă în acest sezon”

Georgiana: „M-am gândit la accesorii și la coafură, să fie din zona aceea iar cât mai multe brățări, zona asta de auriu, am văzut-o în zona de glam.”

Beatrice: „Nu mi se pare suficient pentru o gală, în rest îmi place foarte mult ținuta, îmi plac accesoriile. Dacă e să iau toată accesorizarea, mi se pare puțin haotică.”

Ținuta Georgianei nu i-a dat pe spate pe jurați: „Ce-i cu ciucurii ăia cu care se jucau pisicii lui Ion Creangă la sobă?”

Look-ul Georgianei nu a fost extrem de criticat de cei trei jurați, însă nu a fost nici pe placul acestora. Specialiștii au considerat că outfit-ul nu a fost foarte potrivit pentru ediția concept.

Raluca Bădulescu: „Ce-i cu rochia? Ce-i cu ciucurii ăia cu care se jucau pisicii lui Ion Creangă la sobă și ce-i cu părul ăla permanent ca pe vremea lui Ceaușescu? Rochia poate fi purtată în orice fel de context, este orice altceva în afară de glam.”

Maurice Munteanu: „Să știi că nici eu nu identific glam-ul în această ținută, dar accesorizarea nu este deloc potrivită. Coafura e pudelistică, accesoriile nu sunt potrivite.”

Alexandru Abagiu: „Este un look băgat într-un malaxor, e tipologia aia pe care l-ar gândi nepoatele mele, la 11 ani. Pentru ele ar fi funcționat, nu te văd pe tine în povestea asta.”

Citește și: Carina, amuzată de felul în care a defilat Constanția. Mersul tinerei a stârnit hohote de râs în platou: „Își trage piciorul, zici că are entorsă”

Look-ul Georgianei din prima sa gală i-a adus nota 2 din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu, în timp ce Alexandru Abagiu a vrut să o încurajeze pe tânără și i-a acordat 3 puncte.