Raluca Bădulescu, avertisment pentru Georgiana. De când a intrat în competiție, ținutele pe care le-a prezentat Georgiana în platoul „Bravo, ai stil!” au fost destul de apreciate și catalogate drept fiind impecabile.

Iată însă că tânăra a fost luată la rost de jurați, pentru că a ales să prezinte outfituri asemănătoare din punct de vedere stilistic.

Raluca Bădulescu, avertisment pentru Georgiana. Look-ul de astăzi al concurentei nu a fost pe placul acesteia: „Unde este stylingul în această poveste?”

Milena și Andreea au comentat look-ul pe care l-a prezentat Georgiana în ediția din această seară. Outfitul nu a prea fost pe placul celor două concurente, care au precizat ce ar schimba la ținuta noii concurente.

Milena: „Nu-mi place geanta. Mi se pare că este cu totul altă nuanță față de restul nuanțelor de galben pe care le ai.”

Andreea: „Mi-a plăcut cromatic, în rest nu mi-a plăcut zona capului, acele fundițe mi s-au părut prea mult pentru urechea pe care o

avea, ciorapii, pantofii, a plusat mult și cu fundițele, și cu machiajul, m-a dus așa într-un costum.”

Citește și: Maurice Munteanu, despre ținuta vestimentară a uneia dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”: „Este o greșeală fatală!”

Nici Raluca Bădulescu nu a fost prea încântată de ținuta Georgianei. Totuși, ce a ținut cu adevărat să puncteze jurata a fost faptul că Georgiana trebuie să diversifice look-urile pe care le propune, pentru că aproape toate outfiturile pe care le-a prezentat tânăra s-au încadrat în aceeași zonă

stilistică.

Raluca Bădulescu: „Tu prezinți cam același tip de look. Arăți scoasă din cutie, păpușică, Barbie, vitrină. Unde este stylingul în această poveste? De când ai intrat în competiție, să ne înțelegem, arăți impecabil din punct de vedere al look-ului, dar spune-mi ceva. Explică!”

Georgiana: „Încerc să am mai mult curaj și să ies din zona mea de confort, însă mă lupt cu asta.

În gală, când am încercat să ies din zona mea de confort cu acea coafură, nu am primit un feedback pozitiv și atunci am zis să mă întorc la safe, poate safe e momentan ce trebuie.”

Raluca Bădulescu: „Trebuie să ieși din zona ta pentru că puteai să faci mult mai mult din ținuta asta.”

Ținuta Georgianei din această seară i-a adus doar o steluță tinerei: „Ești puțin costumată”

Nici ceilalți jurați nu au fost foarte încântați de modul în care s-a prezentat concurenta. Totuși, aceasta a primit o steluță, din partea lui Alexandru Abagiu, care a precizat însă că este ultima dată când îi mai acordă un calificativ pozitiv tinerei, dacă aceasta nu iese din zona sa de confort.

Maurice Munteanu: „Mi-a plăcut la nebunie povestea, ai și un umor, cred că ai ceva spicy, ceea ce e foarte mișto. Îi dau dreptate sută la sută(n.red. Ralucăi Bădulescu). Ai forjat prea mult pe influențe lady like. Pe mine cromatic mă deranjează puțin acest matchy matchy. E prea mult și mi-aș dori să începi să experimentezi puțin mai mult.”

Citește și: Georgiana este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra i-a impresionat pe jurați: „E un look care trebuie privit”

Alexandru Abagiu: „Pe mine mă duci puțin prin Dorothy, după aceea mai trece puțin prin Alice în Țara Minunilor. Ești puțin costumată. Pe partea de beauty mi se pare că ai încercat puțin prea mult de data asta.”