Raluca Bădulescu, unul dintre jurații emisiunii "Bravo, ai stil!", difuzata de luni până vineri, de la 19:00, la Kanal D2 si-a exprimat indignarea față de defilarea uneia dintre concurentele show-ului. In ediția din această seară a emisiunii despre stil si moda, difuzată la Kanal D2, într-un comentariu plin de pasiune, Raluca Badulescu a lansat o întrebare retorică.

"Ce problemă ai cu pantofii? Nici tu nu știi să mergi pe tocuri? Tu ai făcut sport de performanță, ai mușchii antrenați.

Cum poate cineva cu un corp ca al tău și cu o musculatură ca a ta să nu meargă cu pantofii aceia zburând?! Nu înțeleg !”, spune Raluca Badulescu.

Recunoscută pentru abilitatea sa de a evalua ținutele si de a le identifica, dar și pentru faptul că încurajează concurentele să fie încrezătoare și să își afirme personalitatea prin stilul lor vestimentar, Raluca Bădulescu a subliniat că ceea ce contează cel mai mult într-o aparițe nu este doar ținuta, ci și modul în care aceasta este prezentată.

Citește și: Carina a propus o nouă ținută care nu i-a impresionat pe jurați. Alexandru Abagiu a luat-o la întrebări pe tânără: „Ce se întâmplă cu tine în momentul ăsta? Ne plictisești”

Care este explicația pentru aceasta defilare si ce motive a invocat Carina pentru apariția mai defectuoasă veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzată la 19:00, la Kanal D2.