Carina și Andreea de la Bravo, ai stil 2023 și-au făcut o reputație în sezonul 8 ca fiind catalogate drept două „rivale”. Încă de la începutul competiției, cele două concurente au intrat în diferite polemici, care au pornit de la acuzațiile aduse asupra Andreei cu privire la stilist. În ultima perioadă, Carina nu a mai vrut să intre în discuții cu colega ei de platou. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că la Carina a existat o schimbare vizibilă de când s-a difuzat emisiunea.

Ilinca Vandici: Andreea, tu susții că după ce ați avut acel conflict l-a început, Carina s-a schimbat vizibil. În ce sens?

Citește și: Carina a propus o nouă ținută care nu i-a impresionat pe jurați. Alexandru Abagiu a luat-o la întrebări pe tânără: „Ce se întâmplă cu tine în momentul ăsta? Ne plictisești”

Andreea: E ceva vizibil, nu susțin doar eu.

De când s-a difuzat emisiunea nu a mai fost așa cum era înainte.

Carina: Eu am intrat în cele mai multe discuții cu ea. Am intrat chiar și zilele trecute.

Andreea: La Carina știți că a fost o schimbare majoră de când s-a difuzat emisiunea. Așa a fost, nu că am simțit-o eu. Se abține, nu mai este cum era înainte, pur și simplu.

Carina: Totul a pornit de la faptul că jurații au considerat în primele săptămâni că Andreea are stilist. Noi am fost întrebate despre asta și am răspuns. Ce atac e ăsta?

Andreea: Contează cum o spui, nu e vorba despre părere în sine. Eu nu am zis că de ce ți-ai dat cu părerea. Înainte era destul de vocală, cel puțin în ceea ce privește.

Motivul pentru care Carina nu vrea să se mai certe cu Andreea: „Prin prisma mea, ea a fost foarte vizibilă”

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că este de părere că Andreea a profitat pe urma scandalului dintre cele două, motiv pentru care a pozat în victimă. Schimbarea concurentei a pornit de aici, însă ea este de părere că Andreea se abține mult în cadrul competiției.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a negat toate presupunerile colegei sale de platou.

Carina: Mi s-a părut că nu vreau să îi mai acord atenție pentru că prin prisma mea ea a fost foarte vizibilă. A pozat în victimă și nu am mai vrut să îi acord atenție. Eu sunt la fel, nu m-am schimbat deloc, doar că am ales să nu îi mai acord atenție.

Andreea: Eu nu am încercat să mă victimizez.

Carina: Așa faci. Pari o victimă, cu toate că nu ești deloc și așa vrei să se înțeleagă acasă, că noi toate te atacăm, că ești fetița blândă. Eu mi-am spus părerea când am fost întrebată, nu este un atac.

Citește și: Andreea, pusă pe gânduri de procentajul de voturi pe care l-a obținut în gală. Tânăra nu credea că va avea loc această schimbare: „Mă așteptam la mai multă susținere”

Andreea: Nu este scuză că ai fost întrebată. Au fost mai multe lucruri, spuse în anumite locuri. Nu m-am victimizat absolut niciodată cu nimic. Oamenii de acasă m-au văzut într-o anumită situație. Mă văd așa cum sunt.

Carina: Și eu aș putea să am atitudinea asta de pacifistă și m-ar plăcea toată lumea, dar nu sunt așa. Nici tu nu ești așa, ai avut câteva scăpări. Încerci să te abții foarte mult.

Andreea: Oamenii nu m-au apreciat și nu mă apreciază pentru că tu m-ai atacat pe mine, ar fi fost fără sens. Oamenii m-au apreciat strict în urma reacției mele pe care am avut-o în urma atacurilor tale. Dacă tu ai fi avut exact aceeași atitudine, iar eu te-aș fi atacat în aceeași manieră sunt sigură că lucrurile nu ar fi fost la fel.

Ilinca Vandici: Din ce înțeleg ce spui tu, Carina, este că Andreea se abține foarte mult și că arată publicului ceea ce publicul vrea să vadă.

Carina: Își calculează absolut toate mișcările din această competiție.

Andreea: Probabil s-a văzut și ea, a văzut cum stau lucrurile. E de bine, nu spun că e ceva rău.

Carina: Nu mi se pare că am făcut ceva atât de rău încât să fiu tratată altfel. Nu am jignit-o nici măcar o secundă, nu am atacat-o.