Beatrice și Andreea, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Beatrice a ales să poarte o ținută all black, compusă dintr-o rochie, o pereche de cizme și o geantă în aceeași culoare.

Look-ul tinerei a fost pe placul competitoarelor sale însă, chiar dacă a fost apreciat, a stârnit anumite discuții în platoul celei mai îndrăgite emisiuni de fashion.

Beatrice și Andreea, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Andreea consideră că Beatrice nu a diversificat suficient: „Nu a schimbat”

Milena a comentat prima ținuta lui Beatrice. Tânăra a apreciat look-ul și a precizat faptul că este încântată de faptul că Beatrice a schimbat abordarea stilistică.

Pe de altă parte însă, Andreea i-a spus verde lui Beatrice că ea nu consideră că aceasta a diversificat suficient.

Comentariul a deranjat-o foarte tare pe tânăra economistă, care nu s-a abținut și a reacționat.

Milena: „Mie îmi place foarte mult ținuta, nu-mi plac pantofii, cizmele. Mi-ar fi plăcut să fie altfel cizmele, să fie mai frumoase. Nu-mi place tocul. În rest este o ținută foarte frumoasă și îmi place că ai schimbat foarte mult.”

Andreea: „Și mie îmi place, dar mie mi se pare tocmai, că nu a schimbat, că a mai venit în zona asta.

Îmi plec umerii pe care îi ai și mi se pare că ai integrat bine geanta. Îmi place, doar că asta era singura chestie, că te-am mai văzut în zona asta.”

Citește și: Andreea și Iris, schimb acid de replici după ce Iris a fost nominalizată: „Eu la gală am avut cea mai bună ținută din platou”

Beatrice: „Andreea, chiar de la tine să vină argumentul ăsta? Că tu ai venit foarte mult timp în aceeași zonă.

Nu mă refer acum, dar înainte, în primele săptămâni, veneai mereu în aceeași zonă clasică, simplă, minimalistă și fix tu să-mi zici chestia asta și mai ales după atât de mult timp.”

Andreea: „În primul rând, nu am zis-o ca pe ceva rău. A zis Milena că ai schimbat și eu am zis că mi se pare că nu.”

Beatrice, extrem de deranjată de comentariul Andreei: „Cum mi-am permis eu?!”

Beatrice a fost cu adevărat deranjată de faptul că, după părerea Andreei, economista nu a diversificat suficient pe parcursul competiției. Tânăra nu a fost de acord cu afirmația competitoarei sale și nu a înțeles de la ce a plecat aceasta.

Citește și: Maria, apariție surprinzătoare! Cum s-a descurcat în prima ei gală la Bravo, ai stil 2023: „Visam mult mai mult din partea ta”

„De ce în a opta săptămână a simțit nevoia să zică că eu nu diversific. Cum mi-am permis eu să revin, în a opta săptămână, cu aceeași inspirație cu care am venit în a doua săptămână?!”, a spus Beatrice în cadrul testimonialului, după schimbul de replici din platoul „Bravo, ai stil!”.