Look-ul Andreei, aspru criticat. Andreea a venit în această seară în platoul „Bravo, ai stil!” cu o rochie dintr-o colecție a unei case de modă și a unui magazin mass market, care s-a lansat de curând în România.

Chiar dacă rochia a avantajat-o pe aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”, iată că look-ul final nu a reușit să fie unul câștigător.

Look-ul Andreei, aspru criticat. Celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023 nu s-au abținut: „Nu merge dresul, nu merge pantoful”

Beatrice și Maria au comentat ținuta pe care a prezentat-o Andreea. Cele două concurente au mărturisit că, chiar dacă rochia a fost pe placul lor, modul în care Andreea a ales să o stilizeze nu le-a dat deloc pe spate pe cele două aspirante la marele premiu.

Beatrice: „Cred că-mi place rochia. Nu-mi place contrastul cu ciorapii negri. Știu că ai făcut asta intenționat. Nu-mi plac nici sandalele, nu-mi place decupajul lor. Aș fi ales ceva fără platformă la genul ăsta de rochie și geanta nu o văd deloc în contextul ăsta. Nu înțeleg de ce nu ai accesorizat.”

Citește și: Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look apreciat de jurați, însă geanta i-a luat prin surprindere: „Este atroce!”

Maria: „Ai făcut dintr-o rochiță care e drăguță, ceva răuț. Nu merge dresul, nu merge pantoful. Rochia e frumoasă, dar geanta nu mi se pare deloc potrivită. Dresul nicidecum în contextul ăsta. Sandaua e urâțică, ți se văd degetele. Aș fi mers pe ceva nu foarte înalt, cu un toc foarte mic, cu un dres foarte deschis la nuanță.”

Maurice Munteanu, lecție de fashion pentru Andreea și celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023: „Sandalele sunt urâte și nu se potrivesc niciodată în viața asta cu geanta”

Maurice Munteanu a ținut să îi atragă atenția Andreei asupra faptului că, din punct de vedere stilistic, tânăra nu a combinat într-un mod adecvat piesele vestimentare. Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a fost impresionată de perseverența de care a dat dovadă Andreea, pentru că a reușit să achiziționeze rochia cu pricina la extrem de puțin timp după ce a fost lansată în

țara noastră.

Maurice Munteanu: „Ai un păr superb, niște picioare superbe, dar ținuta e nenorocire. Să lămurim această situație cu dresul. Istoria recentă ne-a arătat că la o rochie foarte scurtă putem purta dresuri, dar contează foarte mult modelul sandalei și modelul și culoarea rochiei. La rozul ăsta foarte prăfuit, niciodată nu punem ciorapi negri transparenți cu sandale negre. Sandalele sunt urâte și nu se potrivesc niciodată în viața asta cu geanta.”

Citește și: Maria, o amenințare pentru celelalte concurente? Tinerele au spus tot: „Ea se îmbracă foarte bine”

Alexandru Abagiu: „O să încep cu partea de beauty pentru că este foarte bine realizată. Îmi place părul ăsta, e foarte modern. Îmi place machiajul ăsta. Hai să clarificăm puțin povestea cu stylingul, pentru că este 1 la 1 cu ce au prezentat ei în lookbook-ul colecției. Diferențele sunt următoarele, în show prezentau această rochie pe un manechin de culoare, și atunci totul se schimbă. În poze l-au prezentat pe un manechin asiatic care funcționa. Ghici de ce funcționa. Era un mic detaliu acolo pe care l-ai omis. Ciorapii aveau o dungă pe centru.”

Raluca Bădulescu: „Nu știu cum ai reușit să pui mâna pe rochie în așa scurt timp. E vorba de perseverența ei de a veni la Bravo, ai stil! cu ceva ce nu mai are nimeni altceva. La tine asta vreau să apreciez. Avem problemele următoare: rochia trebuia să fie neagră, sandalele nu sunt cum trebuie, iar geanta este un pumn în ochi.”

Andreea a încheiat ediția din această seară a „Bravo, ai stil!” cu o singură steluță, pe care a primit-o din partea lui Alexandru Abagiu.