Andreea, întâlnire cu cei care o susțin! Fiindcă se bucură de o mare susținere în mediul online, Andreea a vrut să îi cunoască personal pe cei care o votează.

Astfel, tânăra i-a chemat pe toți la un local din Capitală, unde le-a făcut cinste cu masa și unde au discutat timp de minute bune despre emisiunea de modă și nu numai.

Andreea, întâlnire cu cei care o susțin! Inițiativa nu a fost pe placul lui Iris: „Ziceai că părea ca o campanie electorală?”

Chiar dacă Andreea a mărturisit că s-a întors foarte fericită de la întâlnirea cu oamenii care o susțin, Iris nu vede cu ochi buni evenimentul pe care l-a organizat Andreea.

Totuși, și Iris a dezvăluit că vrea să organizeze la rândul ei o întâlnire cu cei care o plac, însă într-un cadru cu totul diferit față de cea pe care a realizat-o competitoarea sa.

Andreea: „M-am întâlnit cu susținătorii duminică, cu o parte din ei. A fost atât de frumos, ca la ziua mea. Unii mi-au dat mesaj că vin și m-am gândit că o să vină doar cei care mi-au dat mesaj, dar au venit mai mulți. Nu știu(n.red. câte persoane au venit) dar am pus o poză, vreo 30 și ceva. Mi-au spus doar de bine, m-au întrebat super multe lucruri.

Au vorbit și ei între ei, s-au cunoscut, au început să se urmărească între ei pe Instagram. Am primit flori. Ne-am simțit bine, am vorbit foarte mult. Mi-au zis că le place de mine, că urmăresc emisiunea.”

Ilinca Vandici: „Iris, de ce ziceai că părea sau pare ca o campanie electorală?”

Iris: „Am spus că lipseau pixurile.

Eu nu vin cu nimic la pachet. Ne vedem când se mai încălzește puțin afară. Ne vedem pe chill, aduceți cărți de joc, dacă vreți vorbim despre emisiune.(...) N-am nevoie să vă îndulcesc.(...) I-a chemat, a fost și un protocol, de mâncare din câte am înțeles, din partea ei. În loc de plic probabil s-a venit cu un vot.”

Citește și: Carina, despre motivul pentru care are ținute slabe la Bravo, ai stil 2023: „Unele fete primesc ajutor”

Andreea: „Păi eu i-am invitat, normal că le-am făcut cinste. Mi s-ar fi părut urât să nu le fac cinste.”

Iris: „Adică eu dacă mă întâlnesc cu oamenii de acasă trebuie să le fac cinste?”

Andreea: „N-am zis că trebuie, am zis că mie mi s-ar fi părut urât. I-am invitat, nu a fost nimeni obligat să vină și mi-a făcut plăcere.”

Iris: „M-am plictisit de Andreea.”

Andreea: „Și eu de tine Iris, de mult, de toate aceste atacuri.”

Atitudinea lui Iris i-a trezit suspiciuni Andreei? Tânăra nu s-a abținut: „Denotă că ar putea fi geloasă”

Ulterior, Andreea și Iris au avut un schimb destul de acid de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două tinere nu au reușit să se înțeleagă. Mai mult decât atât, Andreea consideră că Iris este geloasă pe susținerea de care se bucură aceasta.

Ilinca Vandici: „A fost o strategie din partea Andreei?”

Iris: „Mi se pare exagerat. Eu dacă m-aș vedea cu niște oameni m-aș vedea relaxat, să nu fie atât de filmat tot, de calculat până la cel mai mic detaliu.”

Citește și: Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele: „Cât de penibilă ai fost”

Andreea: „Nu prea se leagă două chestii. Ea spune că și ea vrea să facă(n.red. întâlnire cu fanii), dar în același timp mă atacă pe mine, mă înțeapă, pentru că am făcut lucrul ăsta. Nu prea se leagă și da, denotă că ar putea fi geloasă.”