Andreea, pusă pe gânduri de procentajul de voturi pe care l-a obținut în gală. În cea mai recentă ediție concept, Beatrice a fost cea mai votată concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023.

Tânăra economistă a detronat-o din poziția fruntașă pe Andreea, care cu două săptămâni în urmă a avut cel mai mare număr de voturi.

Andreea, pusă pe gânduri de procentajul de voturi pe care l-a obținut în gală. Concurenta nu înțelege ce a determinat schimbarea: „O să mă gândesc”

Concurenta i-a mărturisit Ilincăi Vandici că nu înțelege de ce procentajul de voturi pe care l-a obținut s-a înjumătățit de la o săptămână la alta.

Tânăra consideră că atitudinea sau ținutele sale nu au determinat schimbarea procentajului de voturi, așa că vrea să se gândească serios la ce ar putea face pentru a avea parte de mai multă susținere din partea telespectatorilor.

Ilinca Vandici: „Nu am putut să nu observ în ediția concept, reacția pe care tu ai avut-o în momentul în care am rostit numele

celei mai votate concurente, Beatrice.”

Andreea: „Da, mă așteptam la mai multe voturi, dar și așa am văzut că au fost multe. Nu neapărat pe primul loc, dar mă așteptam la mai multă susținere. Nu am zis la modul acela, că sunt dezamăgită, la modul că așa credeam, mă așteptam pur și simplu, dar nu sunt dezamăgită.”

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

Ilinca Vandici: „Ce crezi că s-a întâmplat? Pentru că în ediția trecută am văzut procentajul iar tu, în decurs de o săptămână ai pierdut jumătate din acele voturi.”

Andreea: „Nu știu ce s-a întâmplat dar vreau să se întâmple invers pentru săptămâna asta.(...)

Chiar nu știu ce să spun, pentru că eu am păstrat aceeași energie, aceleași lucruri pe care le susțin. O să mă gândesc. Sper să am din nou același procentaj sau ceva apropiat.”

Beatrice, posibilă explicație pentru scăderea covârșitoare a voturilor Andreei: „Și opinia juriului influențează foarte mult”

Beatrice, cea mai votată concurentă din cea mai recentă ediție concept, a dezvăluit că ea era ferm convinsă că Andreea va fi cea care va avea cel mai mare număr de voturi pentru a doua

săptămână la rând. Iată însă că acest lucru nu s-a întâmplat iar Beatrice a încercat să motiveze scăderea covârșitoare a voturilor pe care le-a primit tânăra din Botoșani.

Citește și: Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele: „Cât de penibilă ai fost”

„Gala trecută Andreea a avut un procentaj foarte mare și eu mă gândeam că acel procentaj va rămâne, adică un procentaj de 40% pentru Andreea și atunci eu ar trebui să am

40% și ceva ca să pot să o mai întrec cu voturile. Eram sigură că Andreea o să fie cea mai votată. Poate a avut pe TV ceva care nu a fost destul de catchy pentru oamenii de acasă. Și opinia juriului influențează foarte mult voturile telespectatorilor. Adică în momentul în care o ținută sau gală este apreciată, e un boom mult mai mare, comparativ cu un moment care nu este atât de apreciat”, a explicat Beatrice.