Carina a propus o nouă ținută care nu i-a impresionat pe jurați. În ediția din această seară, Carina a ales să poarte o ținută cu influențe japoneze.

Tânăra s-a bazat pe faptul că look-ul va fi pe placul juraților, însă concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 nu a reușit să obțină calificative pozitive.

Carina a propus o nouă ținută care nu i-a impresionat pe jurați. Nici celelalte concurente nu au fost cucerite: „Nu-mi place efectul acestei ținute”

Andreea și Maria au comentat ținuta Carinei. Cele două tinere au apreciat ideea de la care a pornit aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”, însă execuția nu le-a dat pe spate.

Andreea: „Mie nu-mi place efectul acestei ținute. Mi-ar fi plăcut dacă corsetul ar fi fost puțin mai strâns, mai pe corp și ai fi avut niște leggings de exemplu.

Geanta ai tot purtat-o. Nu-mi plac nici încălțările, nici tocul și nici acea baretă.”

Citește și: Carina, amuzată de felul în care a defilat Constanția. Mersul tinerei a stârnit hohote de râs în platou: „Își trage piciorul, zici că are entorsă”

Maria: „Aș fi văzut un pantalon mai lung. Mi-a plăcut foarte mult zona în care a vrut să se ducă, în stil japonez.

Un corset mai scurt poate aș fi văzut.”

Alexandru Abagiu, ultimatum pentru Carina. Juratul crede că tânăra nu își dă suficient silința: „Eu te bănuiesc comodă”

În ultima perioadă, Carina nu a reușit să obțină calificative pozitive din partea juraților. În această seară, Alexandru Abagiu a vrut să afle ce o împiedică pe concurentă să realizeze ținute mai bune.

Carina a mărturisit că nu reușește să găsească piesele necesare pe care ar vrea să le integreze în stylingurile sale, însă juratul consideră că doar comoditatea îi pune bețe în roate tinerei.

Maurice Munteanu: „Dacă ai fi ales și tu acel corset puțin mai structurat. Dacă ai fi avut o pereche de pantaloni omenești. Estetica aceasta deconstruită, care a fost copiată și ultracopiată în ultimii ani, nu te avantajează și în niciun caz cu genul ăsta de sandale.

La cămașă neagră, acest colier, care vine frumos, am fi avut nevoie fie de o fustă foarte lungă, fie pantaloni cu structură. Partea de sus e ok, în schimb partea de jos e nenorocire.”

Raluca Bădulescu: „Eu te-am văzut cât ai vorbit aici și te-am văzut din spate. Arată ca și cum ești un bărbat încălțat cu șosete sport. Ce caută estetica asta pe un trup ca al tău? Tu ești o fată splendidă.

M-am plictisit să-ți spun de fiecare dată. Eu m-am plictisit. Tu când te vezi în oglindă, te placi? Ești mulțumită? Fă ceva pe styling că e nenorocire.”

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

Alexandru Abagiu: „Carina, ce se întâmplă cu tine în momentul ăsta?”

Carina: „Nu știu ce se întâmplă. Am încercat, chiar depun toate eforturile să găsesc anumite lucruri, dar nu prea găsesc piesele pe care mi le-aș dori în mall-uri. Cred că la un moment dat nu mai merge din mass market. Eu nu cunosc designeri.”

Alexandru Abagiu: „Carina, eu te bănuiesc comodă, nu altceva. Pentru că în spate sunt fete care depun eforturi. E anostă. Tu ne prezinți tot timpul același tip de siluetă. La un moment dat ne plictisești. Ni se ia. Îți dau Bravo, ai stil! nu de milă, ci pentru că ai conturat o siluetă în această seară, dar este ultima dată.”