Carina, apropouri despre celelalte concurente? Carina a început noua săptămână pregătită

să se protejeze de energiile negative din jurul ei.

Tânăra a dezvăluit că vrea să ia măsuri pentru a nu se lăsa dărâmată în cazul în care va fi „atacată” de către celelalte competitoare.

Carina, apropouri despre celelalte concurente? Tânăra vrea să ia măsuri: „Vreau să învăț să mă protejez de șerpi”

Carina nu a avut parte de o perioadă foarte bună în săptămâna care s-a încheiat, din punct de vedere al calificativelor.

Iată însă că acum tânăra a mărturisit că își dorește să ia anumite măsuri, așa că a plecat la o ședință de terapie inedită.

Celelalte concurente sunt convinse că, chiar dacă tânăra nu a precizat nici măcar un nume, Carina s-a referit la unele dintre competitoarele sale în momentul în care a mărturisit că simte că este înconjurată de șerpi.

Carina: „Astăzi merg să fac terapie cu reptile, mai exact cu șerpi.

Mie îmi este foarte frică de șerpi, dar mai nou sunt înconjurată. Vreau să învăț să mă protejez de ei, în caz că vor să mă muște.”

Ilinca Vandici: „Cine sunt acești șerpișori?”

Citește și: Andreea, acuzată că joacă rolul de victimă! Carina nu a mai suportat și a răbufnit: „Vrăjeală ieftină”

Carina: „Nu mă refer la nimeni.”

Beatrice: „Cred că, Carina a făcut referire la Constanția și la povestea din culise.”

Iris: „Evident că a fost cu apropo povestea ei.”

Constanția: „Cred că a vrut să bată un apropo. Poate nu a vrut să deranjeze și a vrut să fie mai subtilă. Adică ori dacă mă simt și mă atac, ori... A vrut să lase loc de interpretare.”

Outfitul Carinei, aspru criticat de jurați. Look-ul tinerei nu a convins: „Ținuta este atroce, este un afront adus ideei de styling”

Carina a ales să iasă din zona de styling cu care i-a obișnuit pe jurați și pe telespectatori și a abordat o ținută diferită de cele pe care le-a prezentat până acum în platoul „Bravo, ai stil!”. Iată însă că look-ul pe care l-a conturat tânăra nu a fost nici pe departe unul câștigător.

Alexandru Abagiu: „Mi se pare că, cu partea de beauty ai reușit să scoți din anonimat o ținută care, după părerea mea, e destul de prăfuită și destul de anostă pentru cum te-ai prezentat tu până acum. Pantalonii nu-mi plac, povestea asta de drapaj pe laterale e ceva rău.”

Raluca Bădulescu: „Sincer, părul zici că ești fetița din The Ring care a ieșit din fântână. Wet look, nebuna era înaintea vremurilor. Costumul nu... Ce e costumul ăsta. Are intenție de băiețel răsfățat care merge pe munte.”

Citește și: Carina, amuzată de felul în care a defilat Constanția. Mersul tinerei a stârnit hohote de râs în platou: „Își trage piciorul, zici că are entorsă”

Maurice Munteanu: „Eu îmi dau seama că poate ați obosit, că poate se întâmplă lucruri care vă demoralizează. Suntem și noi conștienți de aceste aspecte. Pe de altă parte mai suntem conștienți, atât noi, cât și cei de acasă că vorbim și ne referim la o competiție. Eu nu am ce analiză să fac în seara asta, pentru că ținuta este atroce, este un afront adus ideei de styling.”

Singura steluță pe care a primit-o Carina în această seară a venit din partea lui Alexandru Abagiu care, deși a precizat că ținuta nu este nici pe departe una reușită, a apreciat modul în care tânăra a conturat partea de beauty.