Alexandru Abagiu, scos din minți de poziția picioarelor Constanției. Constanția a deschis ediția din această seară a celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră.

Tânăra a ales să poarte o ținută bej, la care a asortat o pereche de pantofi negri, cu vârful decupat. Încălțămintea nu i-a făcut deloc un serviciu concurentei, care a fost luată la întrebări.

Alexandru Abagiu, scos din minți de poziția picioarelor Constanției. Juratul i-a cerut explicații tinerei: „De ce stăm așa?”

Când a ajuns la jurizare, un detaliu al posturii Constanției i-a atras atenția lui Alexandru Abagiu mai mult decât a făcut-o ținuta. Este vorba despre postura picioarelor concurentei, orientate cu vârfurile spre interior.

Citește și: Andreea, întâlnire cu cei care o susțin! Iris nu a văzut cu ochi buni momentul pe care l-a organizat competitoarea sa: „M-am plictisit de Andreea”

Nu este prima dată când aspiranta la marele premiu a adoptat postura cu pricina, așa că make-up artistul nu a mai rezistat și a luat-o la întrebări pe concurentă. Pusă în fața curiozității juratului, Constanția a mărturisit că nici ea nu știe cărui fapt se datorează postura mai puțin obișnuită pe care o adoptă în platoul emisiunii de fashion.

„Tanți, am așteptat puțin ca să văd ce se întâmplă pe parcursul discuției cu colegii mei.

Poziția ta este așa. Explică-mi poziția. De ce stăm așa cu picioarele? Te-am observat în mai multe rânduri. Hai să încercăm să avem o poziție normală în primul rând a picioarelor, o etalare corectă a poveștii. Chiar și în mers, când mergi, mergi așa”, i-a spus juratul Constanției.

Constanția, taxată de către jurați pentru starea în care se aflau pantofii acesteia: „Este cojit sau murdar”

Pe lângă observația pe care i-a făcut-o Alexandru Abagiu, și Maurice Munteanu a luat-o la rost pe Constanția, pentru că pantofii pe care i-a purtat tânăra erau într-o stare deplorabilă. Juratul nu a trecut peste aceste detaliu, ci a taxat-o pe concurentă. Astfel, aceasta nu a primit nici măcar o steluță în urma jurizării.

Maurice Munteanu: „Eu din acest moment, nu știu colegii mei, dar eu nu o să mai trec peste absolut nimic.

Dacă o ținută este bună dar geanta nu e potrivită, colierul nu este potrivit, nu va mai primi steluță. Ai o ținută coerentă, ce ai în picioare nu se încadrează la capitolul încălțări. Dacă ție ți se pare că așa trebuie să arate un toc pentru Bravo, ai stil!... este cojit sau murdar.(...) Tot timpul ceva pare ponoșițel. Lipsește elementul fresh.”

Citește și: Carina, apropouri despre celelalte concurente? Tânăra nu s-a abținut: „Mai nou sunt înconjurată de șerpi”

Raluca Bădulescu: „Tanți, ai o problemă cu încălțămintea în general. Mare parte din look este accesorizarea. Nu dați atenție acestor detalii. Îmi place foarte mult cum îți stă în zona asta cromatică. Chestia este, hainele erau ale răposatului. De unde le-ai moștenit? Sunt mari.”