Constanția a dat cărțile pe față după ce a fost acuzată că a copiat o ținută! În cadrul ultimelor ediții concept, Constanția și Andreea au purtat ambele ținute inspirate de casa de modă Schiaparelli.

În ediția din această seară, Constanția a vrut să dea cărțile pe față și a discutat cu Andreea despre faptul asupra căruia i-a fost atrasă atenția în timpul jurizării.

Constanția a dat cărțile pe față după ce a fost acuzată că a copiat o ținută! Tânăra a răbufnit: „Nu știu dacă poate să dea o explicație”

În gala precedentă, Constanția a ales să poarte o ținută 1 la 1 cu una prezentată de casa de modă Schiaparelli. Look-ul a fost considerat o copie de către Maurice Munteanu, ceea ce a deranjat-o foarte tare pe aspiranta la marele premiu.

Tânăra a vrut cu această ocazie să aibă o discuție serioasă cu Andreea pentru că, după părerea ei, tânăra din Botoșani a făcut același lucru ca ea, însă nu a fost taxată de către cei trei jurați.

Ilinca Vandici: „Constanția, ai rămas cu o nedumerire cu privire la ținuta ta din gală. Ai zis că dacă e să dai cărțile pe față, și Andreea a purtat o ținută 1 la 1 de inspirație Schiaparelii.”

Citește și: Ținuta Georgianei, câștigătoare! Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 i-a impresionat pe jurați: „Îți stă bine”

Constanția: „Da, așa este. Ambele am făcut copie după o ținută Schiaparelli.(...) Și Andreea a propus un look Schiaparelli, tot așa, 1 la 1, și ținuta ei a fost foarte apreciată, iar de mine s-a dat pe jos.

Nu știu dacă poate să dea o explicație de ce ținuta ei a fost foarte apreciată și era copiată, iar ținuta mea a fost copiată și nu s-a luat de ținută în sine, s-a zis că am copiat, nu s-a luat de cum era poziționată floarea sau materialele sau execuția. De asta s-a luat Maurice, că e copie.”

Andreea: „Știu că a zis Maurice că a dus ținuta în vulgaritate.

Eu nu am dus-o. Dar la mine nu era chiar 1 la 1. Rochia ta ducea super mult spre poza originală.”

Constanția: „Andreea, a fost 1 la 1.”

Ilinca Vandici: „Tu i-ai spus Constanției că diferența e că ei i s-a spus că ținuta sa a fost dusă spre vulgar, în timp ce a ta nu.”

Andreea: „Da, i-am spus asta.”

Maurice Munteanu, explicații pentru Constanția. Juratul i-a spus verde în față tinerei: „Eu am subliniat la momentul acela”

Maurice Munteanu a intervenit între discuția pe care Constanția a inițiat-o cu Andreea în platoul emisiunii. Juratul i-a spus concurentei cu lux de amănunte de ce ținuta pe care a prezentat-o în ediția concept nu a fost apreciată.

Citește și: S-a schimbat Constanția de când a venit la „Bravo, ai stil!”? Carina nu s-a abținut: „Eu am știut tot timpul că ea are o latură mai sălbatică”

„Eu am subliniat la momentul acela Ilinca, că dacă ne hotărâm să facem chestiunea aceasta, deși nu e neapărat ok, e foarte important să respectăm, sau măcar să arătăm că am înțeles estetica acelei case. Ce a făcut Tanți în gală, deși a făcut treaba asta, s-a îndepărtat foarte mult de mesajul Schiaparelli, i-am spus măcar dacă te-ai fi apropiat și ai fi dus stylingul în surealismul care a făcut celebră această casă de modă”, a explicat Maurice Munteanu.